Golupčići!

Prelijepa glumica u Miamiju nije mogla skinuti ruke s 10 godina mlađeg supruga

Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra, Nick Jonas (FOTO: Getty) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) +0 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o glumici Priyanki Chopri i glazbeniku Nicku Jonasu koji su se zaručili nekoliko mjeseci nakon prvog spoja.

Par se vjenčao u prosincu 2018. godine u njezinoj rodnoj Indiji.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

Radi se o holivudskoj glumici i bivšoj Miss svijeta Priyanki Chopri i glazbeniku Nicku Jonasu koji su se zaručili svega nekoliko mjeseci nakon prvog spoja, na njezin 36. rođendan.

Podsjetimo, par se u javnosti prvi put pojavio zajedno u svibnju 2018. godine na slavnoj Met Gali, a već u srpnju su bili zaručeni. Raskošno vjenčanje trajalo je čak nekoliko dana, a dio javnosti smatrao ga je i pretjeranim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Naime, ono je trajalo tri dana, a na njemu je bilo 250 najbližih prijatelja i članova obitelji. Bio je tu i indijski premijer Narendra Modi, dok se vojvotkinja od Sussexa i bliska prijateljica mladenke Meghan Markle ipak nije pojavila zbog trudnoće.

Par se nekoliko puta presvlačio u luksuzne komade, posebno mladenka u čak tri vjenčanice koje su na sebi imale čipku, svilu, dijamante, smaragde, bisere te veo od čak 22 metra. Prva ceremonija održana je u palači Umaid Bhawan u kojoj noćenje stoji 60 tisuća dolara, a svaki gost kući je otišao s vrećicama zahvale koje su sadržavale luksuzni šampanjac, monogramom personalizirane etuije za putovnice te mini torte. Slavna PETA posebno je iskritizirala mladence te ih nazvala okrutnima zbog činjenice da su u obredu sudjelovale i životinje, kao npr. slonovi i bijeli konj na kojem je stigao mladoženja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Paru ne smeta niti činjenica da je ona 10 godina starija od novopečenog supruga, a da ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga, dokazali su tijekom nedavnog romantičnog odmora s obitelji i prijateljima u sunčanom Miamiju.

Par je uživao u tipičnim ljetnim radostima, no najviše jedno u drugome. Može li slađe? 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley i Nicolas Cage (Foto: Getty Images) +2 Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Celebrity Prva supruga pokojnog kralja popa tvrdi: "Imali smo aktivan seksualni život, ali on je imao jako čudne navike"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene