Elvis Presley, Priscilla Presley (Foto: Profimedia)
Elvis Presley, Priscilla Presley (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Izjave Priscille Presley, bivše supruge Elvisa Presleya, dolaze samo četiri mjeseca nakon što su se pojavila dva oproštajna pisma kralja rock and rolla.


Priscilla Presley, bivša supruga Elvisa Presleya, uoči premijere novog dokumentarnog filma o životu kralja rock and rolla, iznijela je šokantne tvrdnje i tako sve njegove fanove ostavila u nevjerici.

Vezani članci Tisuće na pokopu šestero mladih u mjestu Rakitnu - 2 Stigli nalazi: Službeno utvrđen uzrok tragične smrti osmero mladih iz Posušja Vuk napao psa Uznemirujuća snimka ledi krv u žilama: Vuk napao psa pred kućom, ubio ga i otkinuo s lanca

Naime, Priscilla je izjavila da si je Elvis svjesno oduzeo život, a ujedno je i progovorila o tome koliko je daleko ovaj legendarni glazbenik zaglibio kad je u pitanju bila ovisnost o drogama. Kako je rekla, Elvis je znao što radi, a dodala je da ni ona, kao ni i svi oni koji su ga najviše voljeli, nisu uspjeli u pokušajima da ga spase jer je njegova volja bila previše jaka.

"Mnogo smo ga puta pokušali odvojiti od droge, ali on je bio Elvis, njemu nitko nije mogao reći što da radi", prisjetila se Priscilla.

Elvis Presley, Priscilla Presley (Foto: Profimedia)
Elvis Presley, Priscilla Presley (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Prije samo nekoliko mjeseci pojavila su se i Elvisova oproštajna pisma koja je on navodno sam napisao i naslovio na svog menadžera Joea Esposita. U njima stoji kako je bolestan i umoran od života te da mu je potreban dug odmor. Žali također i za gubitkom Priscille te navodi da mu je rastanak od nje najveća životna pogreška. Jedno od pisama datira iz siječnja 1977. godine, sedam mjeseci prije njegove smrti.

Pjevač i Priscilla vjenčali su se 1967., a sljedeće godine dobili su kćer Lisu Marie. Razveli su se 1973. godine. Glazbenik je preminuo 1977. godine, a imao je samo 42 godine.