Elizabeth Zacero priprema se za polufinale Supertalenta.

Galerija


Elizabeth Zacero ima 20 godina, dolazi iz Rijeke, a želja joj je baviti se showbizzom, što je pokazala i na ovogodišnjoj audiciji showa Supertalent.

Vezani članci Hrvoje Vekić Na Hrvojevu tužnu priču malo tko je ostao ravnodušan: Dugo mu je trebalo da pokaže dio sebe koji je skrivao Lorenzo Guslandi Lorenza ni bolest ne sprječava da radi ono što voli i putuje diljem svijeta: "Sve se može!"

"Prijavila sam se na Supertalent jer mislim da je vrijeme da izađem iz sjene", objasnila je Elizabeth koja je svojim nastupom u audicijskoj emisiji bila zadovoljna, baš kao i žiri koji ju je zbog predivnog glasa nagradio jednoglasnim prolaskom u polufinale showa.

"Bila sam prilično zadovoljna nakon nastupa jer mi je to bio prvi javni nastup. Ostala sam na nogama, nisam se onesvijestila. Možda je izvedba mogla biti malo bolja, ali kako nikad nisam pohađala glazbene škole već sam sve učila sama, zadovoljna sam", priznala nam je Elizabeth.

Elizabethina želja da uđe u svijet showbizza nakon nastupa u Supertalentu samo je narasla.

"Želja za bavljenjem showbizzom definitivno je narasla. Dala sam otkaz i više ne radim kao konobarica, selim u Zagreb i imam velike planove, koji će zasad još malo ostati tajni, no uskoro ću vam sve otkriti", rekla je Elizabeth.

Elizabeth nedjeljni nastup u emisiji uživo željno iščekuje, a trenutno se trudi izliječiti se od viroze koja ju je uhvatila.

"Trenutno se liječim, pod temperaturom sam, ali ja sam pozitivna. Možete očekivati samo najbolje od mene i nadam se prolasku u finalnu emisiju. No ako se to i ne ostvari, zahvalna sam na svemu što mi se izdogađalo nakon Supertalenta, na svim divnim ljudima koje sam upoznala i koji su mi pomogli i s kojima je bila zadovoljstvo raditi" priznala je Elizabeth.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

Prije nekoliko mjeseci mislio je da je kraj, a sad uživa u svakom trenutku: ''Bog me spasio''

Slavni glumac usred borbe za skrbništvo nad djecom dvorište pretvorio u zabavni park

Madonna objavila rijetko viđenu fotografiju: "Evo za što sam najzahvalnija"