kao filmska priča

Procurili novi detalji: Princezu Dianu zaveo slavni glazbenik?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prema novoj biografiji 'Motherless Child: The Definitive Biography of Eric Clapton', slavni rocker Eric Clapton i pokojna princeza Diana u jednom su trenutku navodno bili i zaljubljeni!

Biografija o Ericu Claptonu, koja će u prodaju biti puštena 12. ožujka, tvrdi kako su princeza Diana i slavni glazbenik postali nešto više od poznanika tijekom 1993. Navodno su odlazili u isti talijanski restoran u Londonu, gdje je Clapton 'bacio oko' na Dianu.

Pogledaj i ovo Sharon Stone (Foto: Profimedia) Ogorčena je! Može li vratiti staru slavu? Bila je seks-bomba Hollywooda, koji ju je odbacio nakon zdravstvenih problema

'Claptonov prijatelj tvrdi kako je privlačnost među njima bila i više nego očita. Priča je poput filmske, prvo su sramežljivo izmjenjivali poglede. Sve je počelo kad su se Eric i Diana slučajno susreli u restoranu San Lorenzo u Londonu. Nakon što ga je ugledala, Diana je sugestivno uzela kockicu leda, svidio joj se ', tvrdi autor biografije Paul Scott.

Nove teorije zavjere o princezi Diani - Bila je trudna u vrijeme smrti?

'Sigurno su bili više od prijatelja, oboje su u to vrijeme bili slobodni, a Eric je uvijek volio izazove', otkrio je Scott za Daily Mail.

Inače, rocker je poznat po mnogobrojnim vezama s poznatim damama, poput Cher, Patsy Kensit, Christy Turlington, Sheryl Crowe i Sharon Stone. Ipak, ne može se usporediti s najvećim ljubavnikom među rockerima, Mickom Jaggerom.

Tijekom 1990., dok je bio u vezi s Carlom Bruni, Clapton je zamolio Jaggera da ništa ne pokušava s njegovom djevojkom. 'Bojao se da Jagger neće moći odoljeti, a da ne pokuša nešto s lijepom Francuskinjom. Bio je zaljubljen u Carlu i molio je Jaggera da se ovaj put suzdrži', ističe Paul Scott.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene