Charlotte Casiraghi prekinula je zaruke i otkazala vjenčanje s Dimitrijem Rassamom.

Galerija


Unuka slavne glumice i tragično preminule monegaške princeze Grace Kelly, Charlotte Casiraghi, otkazala je zaruke i vjenčanje s francuskim producentom Dimitrijem Rassamom, i to samo četiri mjeseca nakon što su dobili prvo dijete, sina Balthazara.

Vezani članci Ciara (Foto: Profimedia) Dok je ona pozirala na naslovnici u vjenčanici, njezin ju je bivši zaručnik varao, no pronašla je "onog pravog" Marin Čilić, Kristina Milković Marin Čilić i Kristina Milković postali su roditelji, tenisačeva supruga rodila je dječaka u zagrebačkoj bolnici

32-godišnja Charlotte rodila je dječaka u bolnici koja nosi ime njezine bake The Princess Grace Hospital u listopadu, nakon čega su svi očekivali da će zaruke s Dimitrijem prerasti u brak.

No o prekidu i otkazivanju vjenčanja izvjestio je portal Hola!, a informaciju im je potvrdio izvor blizak sada već bivšem paru, koji nije želio komentirati novostalu situaciju.

Charlotte i Dimitri upoznali su se u Parizu, nedugo nakon što je ona prekinula vezu s talijanskim redateljem Lambertom Sanfeliceom. Zaručili su se u ožujku prošle godine, a prvo javno pojavljivanje imali su na Balu ruža.

Budući da se nisu vjenčali, njihovo se dijete neće pridružiti monegaškoj nasljednoj liniji unatoč tome što je Charlotte jedanaesta na popisu da naslijedi prijestolje.

Charlotte je prvo dijete rodila 2013. godine, sina Raphaëla, čiji je otac njezin bivši dečko, komičar Gad Elmaleh.

Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"

Gigi, pomakni se: Slavna manekenka više nije broj jedan, evo tko je zauzeo njezino mjesto

Pippa Middleton rodila je prije 11 tjedana, no njezino tijelo izgleda fenomenalno