Princeza Charlene od Monaka zabrinula je svoje obožavatelje posljednjom objavom na Instagramu.

Galerija Princeza Charlene i princ Albert - 2 Princeza Charlene i princ Albert - 3 Princeza Charlene i princ Albert - 1 +26 Princeza Charlene

Princeza Charlene od Monaka ponovno je zabrinula svoje vjerne pratitelje i obožavatelje na društvenim mrežama, nakon što je na profilu na Instagramu objavila zanimljiv digitalni portret.

Vezani članci Princeza Charlene od Monaka Prva fotka najtužnije princeze nakon povratka iz mentalne institucije, pozirala je sa suprugom i djecom, od kojih je mjesecima bila odvojena Princeza Charlene od Monaka Isplivali novi detalji o najtužnijoj princezi svijeta, palača sada tvrdi da je nigdje nema zbog pomalo bizarnog razloga!

Riječ je o djelu Junaida Sénéchal-Senekala koje je nastalo za prodaju u humanitarne svrhe princezine zaklade koja se bavi poboljšanjem života djece u njezinoj rodnoj Južnoafričkoj Republici.

No jedan dio komentara njezinih pratitelja govori koliko su zabrinuti za nju i koliko ih je umjetničko djelo zapravo rastužilo, dok se drugi pak dive njezinoj ljepoti.

"Izgledaš kao da se nalaziš iza zatvorskih rešetaka", "Da si barem malo sretnija", "Nadam se da ćeš pronaći svoj unutarnji mir", "Lijepa si", "Stvarna ljepotica", "Impresivno", "Predivna umjetnost", "Lijepa Charlene", "Neka te Bog blagoslovi", poručili su joj.

Princeza Charlene prvi put je nedavno javno progovorila o svojem zdravstvenom stanju nakon što je četiri mjeseca provela na liječenju u Švicarskoj. Od obitelji je sveukupno bila razdvojena godinu dana, jer je prije toga osam mjeseci boravila u Južnoafričkoj Republici.

"Moje zdravlje je još krhko i ne želim brzati s ničim. Put do oporavka je bio dugačak, težak i jako bolan", izjavila je Charlene za Monaco-Matin.

"Kada sam se vratila doma svu svoju energiju sam preusmjerila na djecu, supruga i zdravlje jer su mi to prioriteti", dodala je te je porekla glasine o mogućem razvodu od princa Alberta i preseljenju u Švicarsku.

"Jako sam sretna što sam opet u Monaku sa svojom obitelji", istaknula je princeza koja se bila pojavila s kćeri na svečanoj dodjeli modnih nagrada u Monte Carlu, a fotografiju s priprema objavila je na Instagramu.

Charlene i princ Albert vjenčali su se 2011. godine i zajedno imaju sedmogodišnje blizance Jacquesa i Gabrielle. Glasine o bračnim problemima prate ih od samog početka, jer je poznato da se Charlene udala u suzama, nakon što je doznala za Albertovo izvanbračno dijete, a zbog toga je prati nadimak najtužnije princeze na svijetu.

Prekinuo jedan od omiljenih parova na domaćoj estradi, zajedno su bili više od četiri godine Nika Turković i Matija Cvek - 1 Nika Turković i Matija Cvek - 4 Nika Turković i Matija Cvek +21 Nika Turković i Matija Cvek - 2

Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti! Esma Karaselimović i Dženisa Pecotić Esma Karaselimović i Sean Connery Lana Jurčević - 2 +26 Lana Jurčević - 1

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju