Obitelj raste!

Nakon tajnog vjenčanja u kraljevsku obitelj stiže prinova, evo kako je kraljica reagirala na vijest da će dobiti već 11. praunuče

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Princeza Beatrice (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice (Foto: Getty Images) +0 Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Galerija

Princeza Beatrice i njezin suprug Edoardo Mapelli Mozzi čekaju prvo dijete što je i službeno potvrđeno iz Buckinghamske palače.

Unuka kraljice Elizabete, princeza Beatrice i njezin suprug talijanski tajkun Edoardo Mapelli Mozzi čekaju svoje prvo dijete, a sretnu je vijest potvrdila Buckinghamska palača.

Pogledaj i ovo Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) zanimljive pojedinosti Pohvalili se fotografijama s kraljevskog vjenčanja, dva detalja su posebno zaintrigirala javnost

Par se vjenčao u rujnu 2020. godine, a prinova bi na svijet trebala stići na jesen ove godine. Kraljica je tom viješću oduševljena, baš kao i ostatak Beatricine ali i Edoardove obitelji. Njihovo će dijete biti drugo unuče princa Andrewa i Sare Ferguson i jedanaesto praunuču kraljice, nakon što se rodi kćer Meghan Markle i princa Harryja na ljeto.

"Njezin Visočanstvo Princeza Beatrice i gospodin Edoardo sa zadovoljstvom objavljuju vijest da će na jesen dobiti dijete. Kraljica je o tome informirana i obje su obitelji presretne", stoji u službenoj izjavi palače.

31-godišnja Beatrice je u javnosti posljednji put viđena prije nekoliko dana u društvu svoje majke, a početkom mjeseca primijećena je u šetnji Londonom no trudnički se trbuh tada nije mogao uočiti jer je nosila široki kaput.

Spol djeteta zasad nije otkriven, ali djevojčica ili dječak nakon rođenja će biti 11. u redu za tron, te iako Beatrice nosi titulu princeze ona ili on ju neće dobiti jer ju ne posjeduje niti Edoardo.

Par se inače trebao vjenčati u kraljevskoj kapelici St. James u Londonu 29. svibnja 2020. godine no svečanost je odgođena zbog koronavirusa i nakon toga nisu objavili novi datum. Umjesto toga odlučili su se za intimnu i tajnu ceremoniju kojoj je prisustvovala samo uža obitelj, što je također potvrdila palača. Beatricino vjenčanje ujedno je bilo prvo tajno kraljevsko vjenčanje u posljednjih 235 godina. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Premijer Andrej Plenković u Šibeniku +0 Albina Grčić Celebrity I premijer Plenković se oglasio nakon ispadanja Albine s Eurosonga, pogledajte kako je komentirao situaciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene