A kako izgleda prava kraljevska zabava za useljenje pokazao je princ William koji je uz svoje poznate goste i zapjevao!


Princ William bio je domaćim zabave u Kensingtonskoj palači. Njegovi posebni gosti bili su američki glazbenici, pop-country pjevačica Taylor Swift i pop-rocker Jon Bon Jovi. Kako se zabava zahuktavala, tako je atmosfera bila i opuštenija, da bi na kraju svi zajedno i zapjevali poznatu pjesmu 'Living on a Prayer'.

Vezani članci Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Fanovi Kate i Williama požurili čestitati im na velikom postignuću: ''Samo tako nastavite'' Meghan Markle (Foto: AFP) Otkrivaju se ružni detalji: Bivša zaposlenica tvrdi da je zbog Meghan Markle stalno plakala

>> Izdaja u kraljevskoj obitelji!

Iako je zabava bila za A listu, cilj je bio humanitaran. Svi prihodi namjenjeni su za humanitarnu organizaciju Centrepoint za mlade beskućnike.

Ukupno je bilo više od 600 gostiju među kojima je bio i britanski pjevač James Blunt, reper Tinie Tempah, a posebno je ganuta bila američka zvijezda Taylor Swift.

'Moram vam zahvaliti princ William što ste me poznali. Usmjeriti pažnju na tako posebnu grupu i pomoći mladima, ovo je sjajno', rekla je Taylor koja nije skrivala svoje oduševljenje. Osim zajedničke izvedbe s Bon Jovijem i princem, Taylor je otpjevala svoju pjesmu 'Love Story' koju je napisala kada je imala 17 godina. Jon Bon Jovi stigao je sa cijelom svojom obitelji.

Vojvotkinja Kate Middleton propustila je događaj kako bi se brinula za princa Georgea, no bili su blizu palače koja broji 20 spavaćih soba

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook