Uskoro prinova

'Spreman sam za neispavane noći koje dolaze'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Princ William i vojvotkinja Kate će početkom srpnja dobiti prinovu, a par je za bebu već sve uredio, također, princ tvrdi kako su se pripremili i na noći bez sna koje im slijede.

Britanski princ William uskoro će postati otac. Kaže kako se jako raduje što će on i Kate postati roditelji te je spreman na sve što dolazi, pišu britanski mediji.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Princ je u sklopu svojih kraljevskih obveza nedavno posjetio jedan centar za rehabilitaciju, a kasnije je medijima u šali izjavio: 'Sve majke su gledale u mene. 'Samo ti čekaj, vidjet ćeš ti kad ti dođu besane noći'', šalio se princ te dodao: 'Spreman sam na neispavane noći koje dolaze, ali i na ostale stvari koje idu uz to'.

>> Kate Middleton treba roditi 13. srpnja!

Princ William i vojvotkinja Kate će sredinom srpnja dobiti prinovu, a par je za bebu već sve uredio - od krevetića do prostora za igranje i sobice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene