Kratki odmor u francuskim Alpama bio je vrlo poseban za kraljevsku obitelj, jer im je to bilo prvo zimovanje kao četveročlana obitelj.


Kraljevski par William i Kate proveli su ovogodišnje zimovanje u francuskim Alpama, no ono što je upotpunilo njihovu obiteljsku idilu je to što je ovo bilo prvo zimovanje Williama, Kate i princa Georgea s malom Charlotte. Tek nakon što su se vratili s odmora u Englesku odlučili su podijeliti ove lijepe trenutke s javnošću, nešto što je prava rijetkost, s obzirom na to koliko kravljeska obitelj cijeni svoju privatnost. Nakon ovog kratkog odmora, sljedeće putovanje je rezervirano za Indiju.

Vezani članci Princ Philip i princ Charles Poznato je kada će se saznati detalji oporuke princa Philipa: ''Održat će se privatni proces gdje će odlučiti hoće li se otpečatiti'' Kate Middleton - 3 Kate Middleton priznala da postoji nešto u čemu baš uživa, no jako joj loše ide: "Trebala bih tražiti savjete"

'Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su presretni što će podijeliti nove fotografije svoje obitelji. Slike prikazuju njihova veličanstva kako uživaju u kratkom odmoru sa svojom djecom u francuskim Alpama. Ovo je bio njihov prvi odmor kao četveročlana obitelj i prvi put da se oboje djece igralo u snijegu', kazao je njihov glasnogovornik o fotografijama koje su napravljene u četvrtak. 'Bio je to vrlo poseban i zabavan kratki odmor za obitelj, te su zahvalni što je John Stillwell uspio prikazati te trenutke tako lijepo. Vojvoda i vojvotkinja se nadaju da će ljudi uživati u fotografijama.'