Kate Middleton udala se za princa Williama 29. travnja 2011. godine i time je postala supruga budućeg britanskog kralja.

Galerija


Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea slave devetu godišnjicu braka, a par se svog velikog dana prisjetio i objavom na službenom Instagramu. Kate Middleton i princ William objavili su fotku s ulaza Westminster Abbeyja nakon što su prije devet godina izmijenili zavjete.

Vezani članci Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti Princ Harry, Meghan Markle, princ William i Kate Middleton William i Kate razbjesnili obožavatelje Harryja i Meghan: "Sigurni smo da ovo nije slučajno"

Princu Williamu kum je bio brat Harry, a Kate je za kumu uzela svoju sestru Pippu. Mnogim obožavateljima kraljevski par je zahvalio na divnim željama za godišnjicu, a neki od njih su istaknuli i kako bi Williamova majka, princeza Diana, danas bila ponosna na njih.

Kate i William danas su roditelji troje djece, princa Georgea (6), princeze Charlotte (4) i princa Louisa (2). Godišnjicu braka proslavit će privatnom proslavom u svom domu u Norfolku, gdje su s djecom u izolaciji.

Vojvova i vojvotkinja od Cambridgea svoj su rad nastavili unatoč izolaciji te su se posvetili humanitarnim akcijama u vezi bolnica i humanitarnih udruga.

William je budući britanski kralj

Princ William i njegova supruga jedan su od najpopularnijih parova u Velikoj Britaniji, a razlog tome je izmežu ostalog i činjenica što je princ budući britanski kralj. Par je prije pandemije koronavirusa često putovao, a s njima su išla i njihova djeca.

Jedan detalj Williamu će se promijeniti jednoga dana kada postane kralj. Njegova supruga i dalje će trebati imati putovnicu, no on će, kao i njegova baka danas, moći putovati bez tog dokumenta. Jednako pravilo danas se primjenjuje na kraljicu Elizabetu, a isto će se primijeniti i na princa Williama.

William je drugi u redu za britanku krunu, a prije njega tu dužnost će obnašati njegov otac, princ Charles. Sin Kate i Williama, princ George, četvrti je u redu za kraljevsku krunu.

Danas ju zbog unakaženog lica zovu kraljicom plastike, a bila je prirodna ljepotica kojoj se svijet divio