Pokazao nježnu stranu

Totalno opušteni: Kate blistala u haljini golih leđa, ni William nije mogao odoljeti njezinim čarima

Princ William i Kate (Foto: AFP) Princ William i Kate (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate (Foto: AFP) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) +0 Princ William i Kate (Foto: AFP) Galerija

Princ William i Kate Middleton bili su jedni od uvaženih uzvanika na gala večeri Royal Variety Performance u Londonu.

Princ William i vojvotkinja Kate Middleton pokazali su svoju opuštenu stranu u javnosti šaleći se i razmjenjujući nježnosti bez suzdržavanja, na što inače od njih nismo navikli i što je posebno razveselilo njihove sunarodnjake.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Naime, kraljevski se par pojavio na gala večeri Royal Variety Performance u londonskom kazalištu London Palladium na West Endu, i to treći put u povijesti njezina održavanja.

Kate je oduzimala dah svima kojima su se tamo našli, odjevena u dugačku čipkastu haljinu Alexandera McQueena koja je istaknula njezinu nikad mršaviju figuru i otkrila gola leđa, dok je William bio elegantan u crnom smokingu.

Oboje su bili sjajno raspoloženi, družili su se s drugim uzvanicima, između ostalih sa slavnim pjevačem Robbiejem Williamsom, ali i kazališnim glumcima koje su posjetili prije i nakon predstave.

Održana gala večer bila je humanitarnog karaktera, sav prihod od prodanih karata namijenjen je stotinama britanskih izvođača i umjetnika kojima je pomoć potrebna zbog starije životne dobi, bolesti i drugih nedaća koje su ih snašle.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Celebrity Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene