Princ William i Kate Middleton bili su jedni od uvaženih uzvanika na gala večeri Royal Variety Performance u Londonu.

Galerija


Princ William i vojvotkinja Kate Middleton pokazali su svoju opuštenu stranu u javnosti šaleći se i razmjenjujući nježnosti bez suzdržavanja, na što inače od njih nismo navikli i što je posebno razveselilo njihove sunarodnjake.

Vezani članci Kate Middleton i princ William Ovo je pet najskupljih vjenčanja u povijesti, pogledajte tko je potrošio čak 110 milijuna dolara Kraljica Elizabeta Vlada zemljom 68 godina, a preživjela je seks-skandale, golišave fotografije, mito i šokantne ispovijesti

Naime, kraljevski se par pojavio na gala večeri Royal Variety Performance u londonskom kazalištu London Palladium na West Endu, i to treći put u povijesti njezina održavanja.

Kate je oduzimala dah svima kojima su se tamo našli, odjevena u dugačku čipkastu haljinu Alexandera McQueena koja je istaknula njezinu nikad mršaviju figuru i otkrila gola leđa, dok je William bio elegantan u crnom smokingu.

Oboje su bili sjajno raspoloženi, družili su se s drugim uzvanicima, između ostalih sa slavnim pjevačem Robbiejem Williamsom, ali i kazališnim glumcima koje su posjetili prije i nakon predstave.

Održana gala večer bila je humanitarnog karaktera, sav prihod od prodanih karata namijenjen je stotinama britanskih izvođača i umjetnika kojima je pomoć potrebna zbog starije životne dobi, bolesti i drugih nedaća koje su ih snašle.

Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča