Princ William i Kate Middleton odali su počast princu Philipu na službenim stranicama svoje dobrotvorne zaklade, baš kao što su to učinili i princ Harry i Meghan Markle prije nekoliko dana.

Galerija


Princ William i Kate Middleton odali su počast princu Philipu nakon njegove smrti i to na svojim službenim stranicama, baš kao što su to prije njih učinili i kraljica Elizabeta te princ Charles, te princ Harry s Meghan Markle.

Vezani članci Kate Middleton - 3 Kate je bila jako zabrinuta zbog Harryjeva vjenčanja s Meghan, jedna stvar ju je posebno mučila i to nikako nije mogla shvatiti Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan jedini nisu htjeli javno čestitati godišnjicu Williamu i Kate, morali su to učiniti na svoj način?

38-godišnji William i 39-godišnja Kate odlučili su Philipu posvetiti objavu na službenoj web stranici Kraljevske zaklade na kojoj je objavljena njegova crno-bijela nasmiješena fotografija.

Inače Kraljevska zaklada je dobrotvorna organizacija koja podržava rad princa Williama i Kate Middleton, a koja se bavi pružanjem podrške zdravstvenim radnicima tijekom panedmije koronavirusa, mentalnim zdravljem i podržava rad hitnih službi.

Posljednji ispraćaj princa Philipa koji je inače sam isplanirao biti će održan u subotu 17. travnja, a očekuje se da će na njemu sudjelovati tridesetak najbližih članova obitelji. Britanci s nestrpljenjem iščekuju i povratak princa Harryja kući, prvi put nakon što se odrekao svojih kraljevskih dužnosti. Prema pisanju stranih medija doći će bez Meghan Markle kojoj su liječnici zabranili putovanja avionom obzirom da je trudna i mora mirovati.

Inače, upravo je princ Philip jedini uspio uvjeriti princa Williama da dođe na posljednji ispraćaj svoje majke princeze Diane. U vrijeme tragične automobilske nesreće u kojoj je izgubila život, tada 15-godišnji William i 12-godišnji Harry nalazili su se na imanju Balmoral s ocem, bakom i djedom koji im je najviše pomogao u najtežim trenucima i uspio ih zadržati podalje od javnosti dok je cijeli svijet oplakivao Dianu, a oni za nikoga nisu htjeli čuti.

Jedan od članova osoblja dvorca Balmora ispričao je britanskim medijima kako je Philip tih dana s Williamom i Harryjem provodio puno vremena planinareći i u prirodi, samo kako bi ih nečime zaokupio. No Williamu je bilo jako teško i oklijevao je oko sudjelovanja u majčinoj pogrebnoj povorci, ali Philip je bio uvjeren kako bi zbog takve odluke mogao kasnije požaliti u životu pa ga je upitao hoće li biti dio povorke ako će on biti uz njega i na taj ga način uspio uvjeriti da dođe na majčin sprovod. 

Procurili novi detalji oko Harryjeva dolaska na djedov sprovod, a konačno se zna i hoće li Meghan doći s njim

Kraljica Elizabeta oglasila se prvi put nakon smrti princa Philipa, evo kako se oprostila od svoje jedine ljubavi