On želi biti uz baku

Princ Harry vraća se kući da bude uz obitelj nakon djedove smrti, ali sve su oči sada uprte u samo jednu osobu

Princ Philip, princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Philip, princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) getty images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip, princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Galerija

Princ Harry vraća se u Veliku Britaniju nakon smrti svog djeda princa Philipa, koji je preminuo u 100. godini.

Princ Harry sprema za povratak u Veliku Britaniju, prvi put nakon što je napustio kraljevsku obitelj i svoje kraljevske dužnosti ostavio iza sebe i to kako bi se oprostio od djeda i princa Philipa koji je preminuo u 100. godini, no postavlja se pitanje hoće li mu se pridružiti i Meghan Markle.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Princ Philip preminuo je mirno i spokojno nekoliko tjedana nakon što su Harry i Meghan šokirali svijet povijesnim intervjuom s Oprom Winfrey, u vrijeme kada je Philip još bio u jednoj londonskoj bolnici zbog zdravstvenih problema.

Nakon intervjua u kojem su otvoreno kritizirali članove kraljevske obitelji, par je pokrenuo vlastitu dobrotvornu organizaciju, sklopio je unosne ugovore o snimanju filmova o njihovim životima, a podsjećamo i da je Meghan trudna i da čeka djevojčicu koji na svijet trebala stići u ljetnim mjesecima. A sada je izvor blizak obitelji za Daily Mail je potvrdio Harryjev dolazak u Veliku Britaniju zbog djedove smrti.

"Harry će učiniti apsolutno sve da se vrati u Veliku Britaniju i bude sa svojom obitelji. Ne želi ništa više od toga nego da bude uz svoju obitelj, a posebno uz baku u ovim teškim trenucima. Meghan je trudna i morat će se posavjetovati s liječnicima koliko je pametno da putuje, ali mislim da će Harry sigurno ići", izjavio je anonimni izvor.

Harry i Meghan su tijekom intervjua s Oprom optužili određene članove kraljevske obitelji za rasizam zbog razgovora kakva će biti boja kože njihova prvorođenca, ali navodno su iza kamera potvrdili kako nije riječ o kraljici niti o princu Philipu.

Harry je prema prvotnim planovima u Veliku Britaniju trebao stići tek početkom srpnja na svečanost otkrivanja kipa posvećenog njegovoj pokojnoj majci princezi Diani, ali obzirom na situaciju vratit će se puno ranije nego što je planirao.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Kraljica Elizabeta i princ Philip (Foto: AFP) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) +0 Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Celebrity Suprug kraljice Elizabete, princ Philip, preminuo je u 100. godini, vijest potvrdila Buckinghamska palača

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene