Princ Harry vraća se u Veliku Britaniju nakon smrti svog djeda princa Philipa, koji je preminuo u 100. godini.

Galerija


Princ Harry sprema za povratak u Veliku Britaniju, prvi put nakon što je napustio kraljevsku obitelj i svoje kraljevske dužnosti ostavio iza sebe i to kako bi se oprostio od djeda i princa Philipa koji je preminuo u 100. godini, no postavlja se pitanje hoće li mu se pridružiti i Meghan Markle.

Vezani članci Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 2 Kraljevska obitelj oglasila se povodom rođenja kćeri princa Harryja i Meghan, evo što su im kratko poručili Meghan Markle i princ Harry sa sinom Archiejem - 1 Meghan Markle prošetala sa sinom Archiejem kojeg javnost nije dugo vidjela, a pokazala je i svoj poveći, trudnički trbuh

Princ Philip preminuo je mirno i spokojno nekoliko tjedana nakon što su Harry i Meghan šokirali svijet povijesnim intervjuom s Oprom Winfrey, u vrijeme kada je Philip još bio u jednoj londonskoj bolnici zbog zdravstvenih problema.

Nakon intervjua u kojem su otvoreno kritizirali članove kraljevske obitelji, par je pokrenuo vlastitu dobrotvornu organizaciju, sklopio je unosne ugovore o snimanju filmova o njihovim životima, a podsjećamo i da je Meghan trudna i da čeka djevojčicu koji na svijet trebala stići u ljetnim mjesecima. A sada je izvor blizak obitelji za Daily Mail je potvrdio Harryjev dolazak u Veliku Britaniju zbog djedove smrti.

"Harry će učiniti apsolutno sve da se vrati u Veliku Britaniju i bude sa svojom obitelji. Ne želi ništa više od toga nego da bude uz svoju obitelj, a posebno uz baku u ovim teškim trenucima. Meghan je trudna i morat će se posavjetovati s liječnicima koliko je pametno da putuje, ali mislim da će Harry sigurno ići", izjavio je anonimni izvor.

Harry i Meghan su tijekom intervjua s Oprom optužili određene članove kraljevske obitelji za rasizam zbog razgovora kakva će biti boja kože njihova prvorođenca, ali navodno su iza kamera potvrdili kako nije riječ o kraljici niti o princu Philipu.

Harry je prema prvotnim planovima u Veliku Britaniju trebao stići tek početkom srpnja na svečanost otkrivanja kipa posvećenog njegovoj pokojnoj majci princezi Diani, ali obzirom na situaciju vratit će se puno ranije nego što je planirao.

Suprug kraljice Elizabete, princ Philip, preminuo je u 100. godini, vijest potvrdila Buckinghamska palača

Prozivali su ga fatalnim muškarcem i preljubnikom, a imao je traumatično djetinjstvo pa su ga od 10. godine odgajali rođaci