Princ Harry je tijekom privatnog posjeta Africi vrijeme provodio u posebnom društvu.

Galerija


Na službenom Instagram profilu Kensingtonske palače osvanule su nikad viđene fotografije, snimljene prije mjesec dana tijekom posjeta princa Harryja afričkom Lesothu, gdje je otvorio novu školu i kuću u ime dobrotvorne organizacije Sentebale, u čijoj je organizaciji i sam sudjelovao 2006. godine.

Vezani članci Princ Harry, Mrghan Markle (Foto: Pixsell) Objavljena prva snimka šarmera Archieja: Najslađi član kraljevske obitelji pozirao za kamere! Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghanina dirljiva posveta princezi Diani: Jednim je potezom prizvala davno minula vremena

Harry se zbližio s djecom iz Mamohato dječjeg centra i kampa, a jednoj je djevojčici čak posudio svoje sunčane naočale, igrao se lovice i balonima.

 

“Kao i obično, princ Harry nije stajao po strani i promatrao, nego se pridružio dječjoj igri iz Mamohato dječjeg centra koja je dio edukacijskog programa koji im pomaže pri kreiranju bolje budućnosti“, izjavio je fotograf Chris Jackson koji je sve to snimio i objavio na Instagramu.

 

 

A post shared by Chris Jackson (@chrisjacksongetty) on

 
Harry je očigledno krenuo stopama pokojne majke, princeze Diane koja je bila jedna od najpoznatijih zagovornica borbe za ljudska prava i pomagala onima kojima je pomoć uistinu bila najpotrebnija. Naročito se zalagala za pomaganje osobama zaraženima HIV virusom, a to danas radi i Harry. 

Naime, nakon posjeta Africi, Harry se uputio u Amsterdam na 22. Međunarodnu konferenciju o AIDS-u. Boraveći tamo, susreo se s mladim predstavnicima njegove, već spomenute, dobrotvorne organizacije  Sentebale i sudjelovao u raspravi na Facebooku na temu izazova i iskustava mladih ljudi zaraženih HIV-om. Vjerujemo kako bi se princeza Diana itekako ponosila aktivnostima mlađeg sina i borbom koju je on umjesto nje hrabro nastavio.