Princ Harry počeo je raditi za jednu američku startup kompaniju čijeg je direktora upoznao prošle godine preko zajedničkog prijatelja.

Galerija


Princ Harry počeo je raditi kao jedan od glavnih direktora startup tvrtke iz Silicijske doline koja se fokusira na mentalno zdravlje i savjetovanje, a čije se središte inače nalazi u San Franciscu.

Vezani članci Princ Charles i princ Harry Princ Harry uhvaćen u laži! Opri Winfrey je tvrdio da ga je obitelj "odsjekla", no prava istina je isplivala na vidjelo Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry pristao je na intervju kojim je šokirao svoju obitelj dan nakon što je saznao vijest koja ga je naljutila

Harry je službeno predstavljen na svojoj novoj poziciji tvrtke BetterUp, a sve stoji i na njezinoj web-stranici.

"Princ Harry, vojvoda od Sussexa, humanitarni je radnik, vojni veteran, zagovornik mentalnog zdravlja i ekolog. Kao suosnivač Archewella usredotočen je na pokretanje sustavnih promjena u zajednicama kroz neprofitni rad i kreativne akcije. Princ Harry svoj je život posvetio unapređivanju ciljeva, pri čijem je ostvarivanju jako strastven. Osnivač je The Invictus Gamesa, platforme za ozlijeđene i bolesne veterane i osoblje koji se rehabilitiraju sportom, kao i Travalysta, neprofitne organizacije sastavljene od nekoliko najvećih internetskih turističkih agencija u svijetu. Uz to je sa svojim dragim prijateljem princem Seeisom od Lesota osnovao Sentebale u znak sjećanja na dobrotvorni rad svoje majke i borbu protiv virusa HIV-a i obnaša dužnost predsjednika Afričkih parkova, organizacije usredotočene na zaštitu afričkih ekosustava i suradnju s lokalnim zajednicama i vladama", stoji na službenoj stranici.

O svemu se oglasio i 36-godišnji princ Harry, koji će na novom poslu biti usredotočen na strategiju, dobrotvorne priloge i mentalno zdravlje. Neće biti zadužen za druge radnike niti će direktno rukovoditi izvještajima.

"Namjeravam pomoći pri stvaranju utjecaju na živote drugih ljudi. Proaktivni trening pruža beskrajne mogućnosti za osobni trening, povećanje svijesti i svestrani bolji život", izjavio je za Wall Street Journal.

Njegovo radno mjesto inače je među rijetkima koja postoje, ima ga tek u nekoliko korporativnih tvrtki, a češće je u neprofitnim kompanijama.

"To je značajna i važna uloga", izjavio je izvršni direktor BetterUpa Alexi Robichaux, koji je Harryja upoznao preko zajedničkog prijatelja prošle godine, a detalji o zaposlenju i prinčevoj plaći neće biti otkriveni.

Dugo se borio s viškom kilograma, nakon toga je nestao iz javnosti, a sad je snimljen prvi put nakon dvije godine

Maja Šuput otkrila da joj je Grubnić došao u goste i pohvalila se poklonom koji je donio njezinu sinu