ZAVELA PRINCA

KRALJEVSKA ROMANSA Uspjelo joj ono o čemu sanja svaka djevojka?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry navodno ljubi britansku pjevačicu Ellie Goulding.

Šuška se kako Princ Harry ima novu ljubav. Ona je popularna britanska pjevačica Ellie Goulding s kojom Harry zadnjih tjedana navodno provodi dosta vremena. Neimenovani izvor je potvrdio kako su viđeni na jednoj polo utakmici gdje su bili dosta bliski, te da je  već pao i prvi poljubac.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

'Bili u jednoj većoj grupi ljudi u kojoj je bio i glumac Tom Hardy, a Harry i Ellie su međusobno izmjenjivali poglede cijelo vrijeme. Viđeni su i na jednoj zbavi kako su se poljubili prije nego je Harry morao otići jer je igrao polo utakmicu sljedeći dan'. Ellie je otišla pet minuta kasnije' , otkrio je izvor za The Sun'.

Princ Harry i 29-godišnja Ellie prijatelji su već duže vrijeme. Poznaju se već neko vrijeme jer je Ellie pjevala na vjenčanju njegovog brata Williama. Ellie i Harry se također znaju sa ceremonije na Invictus igrama 2014. Harry je tamo došao do Ellienog broja i tako su stupili u kontakt, otkrio je izvor. No šuška se kako su postali puno bliži zadnjih par tjedana. 'Njih dvoje su se često sretali od kada je Ellie pjevala na vjenčanju Kate i Williama. Stvari su se malo ubrzale kad su se čuli u posljednje vrijeme i sreli se nakon polo događaja, rekao je izvor.

Harry je otkrio svojim prijateljima kako mu se Ellie zbilja jako sviđa. No već se priča među tim krugovima kako kraljevska palača ne bi dozvolila da mu ona bude djevojka zbog toga što je celebrity osoba', rekao je izvor za magazin The Sun.

Tko zna, sve je moguće.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene