Za svaku pohvalu!

Harry i Ed udružili snage kako bi svima poslali važnu poruku: "Nitko ne razumije ljude poput nas"

Princ Harry i Ed Sheeran (Foto: Instagram) Princ Harry i Ed Sheeran (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Ed Sheeran (Foto: Instagram) Princ Harry i Ed Sheeran (Foto: Instagram) Princ Harry (Foto; Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i Ed Sheeran zajedno su se osvrnuli na važnost brige o mentalnom zdravlju.

Princ Harry i glazbenik Ed Sheeran udružili su snage kako bi zajedno podržali Svjetski dan mentalnog zdravlja i snimili video u domu princeze Eugenie koji se nalazi unutar Kensingtonske palače.

U videu koji je objavljen i na službenom profilu Sussex Royal na Instagramu, 28-godišnji Ed se šali s 35-godišnjim Harryjem kako nitko ne razumije ljude poput njih, misleći pritom na njihovu crvenu boju kose.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Harry je Eda pozvao kako bi mu pomogao podići svijest o važnosti brige o mentalnom zdravlju i potaknuti ljude da što više razgovaraju o toj temi. Tako su kroz šalu naglasili poslali poruku i poručili svima da paze na same sebe, prijatelje i ljude koji ih okružuju.

Video je dosad pogledan više od 2 milijuna puta.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Davor Garić i Iva Jerković (Foto: Dnevnik.hr) Iva Jerković (Foto: Dnevnik.hr) Iva Jerković (Foto: Dnevnik.hr) +3 Iva Jerković (Foto: Instagram) inMagazin Najljepša Hrvatica prvi put progovorila o trudnoći i dugogodišnjoj vezi o kojoj je dosad šutjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene