Teška situacija

Princa Charlesa vrijeđaju postupci Meghan i Harryja, evo što im najviše zamjera, a kakvi su njihovi planovi

Prince Charles Prince Charles Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ Charles - 1 Princ Harry i princ Charles - 2 Princ Harry i princ Charles - 3 Princ Harry i Meghan Markle Princ William i princ Harry Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +20 Princ Harry, Meghan Markle Galerija

Princu Charles cijela situacija s Meghan Markle i princem Harryjem jako teško pada.

Princ Charles povrijeđen je i zbunjen ponašanjem Meghan Markle i princa Harrya.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Princu je cijela situacija vrlo bolna te je zbunjen njihovim postupcima te odlukom da se neće susresti s kraljevskom obitelji iako trenutno borave u Velikoj Britaniji, piše Daily Mail.

Oni koji poznaju princa od Walesa kažu da je bio povrijeđen riječima i postupcima svog sina i snahe, koji su više puta kritizirali kraljevsku obitelj.

Izvori kažu da 73-godišnjaku nedostaju njegov sin, snaha i unučad te da je žalio jer se nije družio s njima nakon platinastog jubileja.

Napetosti su dodatno podignute prošli tjedan nakon intervjua u kojem je Meghan sugerirala da su ona i Harry bili prisiljeni preseliti se preko Atlantika jer postojanjem remete dinamiku hijerarhije što je duboko uvrijedilo članove Windsora.

Govoreći za američki časopis The Cut, također je rekla i da je njezin suprug izgubio oca, a izvori bliski paru kažu da se to ne odnosi na princa Charlesa, već na njezino otuđenje s vlastitim ocem.

Velike tenzije bile su i ovog tjedna jer se očekivao dolazak Meghan i Harryja u Veliku Britaniju. Sussexovi su stigli, a odsjest će na imanju koje je udaljeno samo petnaestak minuta hoda od princa Williama i Kate. S kraljevskom obitelji se ipak neće susresti, a nije poznato hoće li napraviti iznimku i posjetiti kraljicu.

PR stručnjak rekao je kako bi Meghan ovaj posjet mogla iskoristiti kao dobru promidžbu pa su se svi pribojavali kako će povratak proći.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Satta - 3 Melissa Satta - 1 Melissa Satta - 4 Melissa Satta - 5 +29 Melissa Satta - 6 Celebrity Zgodna brineta koja javno i otvoreno priča o seksualnom životu pokazala je skoro sve u prozirnoj haljini!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Nikolić - 2 Aleksandra Nikolić - 3 Aleksandra Nikolić - 4 Aleksandra Nikolić - 5 +22 Aleksandra Nikolić - 6 Celebrity Srpska manekenka šokirala posljedicama ugradnje silikona u usne, ovako je izgledala prije, sad žali zbog svega: ''Unakazila sam se''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene