Rijedak susret uživo

Princ Charles poljupcima obasuo španjolsku kraljicu Letiziu i pokazao svoju šarmantnu stranu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ od Walesa dočekao je španjolsku kraljicu Letiziju vrlo šarmantnim pozdravom tijekom rijetkog zajedničkog javnog angažmana u okrugu Durham.

Princ Charles u utorak je s veseljem dočekao španjolsku 49-godišnju kraljicu Letiziju, a budući kralj Britanije pozdravio je sadašnju kraljicu Španjolske čvrstim stiskom ruke i poljupcem u obraz. Charles je bio odlično raspoložen i veselo je čavrljao s kraljicom. 

Pogledaj i ovo Princ Charles i kraljica Elizabeta Njegovo Veličanstvo Charlesovo stupanje na prijestolje uslijedilo je odmah nakon kraljičine smrti, na to je čekao punih 70 godina

Kraljica Letizia prošlog je tjedna sudjelovala na komemoraciji princa Philipa koji je preminuo prošle godine.

Komemoracija se održala 29. ožujka, a predvodila ju je kraljica Elizabeta unatoč nagađanjima da se neće pojaviti zbog zdravstvenog stanja.

Ostatak susreta, kraljica je s princem posjetila izložbu "Zurbarán: dvanaest plemena Izraela: Jakov i njegovi sinovi" u Španjolskoj galeriji dvorca.

Španjolska galerija dvorca sadrži najveći broj španjolskih djela u Velikoj Britaniji pa će Letiziji ovo biti velika čast.

Princ Charles i Letizija već su se susreli 2017. godine kada je Charles bio domaćin sastanka s njom i njezinim suprugom, kraljem Felipeom, u Clarence Houseu.

Već 2019. godine, ovaj je dvojac ponovno bio skupa te otvorio Izložbu radova španjolskog impresionista u Nacionalnoj galeriji. Večer je bila proglašena kao trenutak europskog jedinstva.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) Marija Škaričić u filmu Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 2 +5 Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Celebrity Domaći glumački par uhvaćen u rijetkom zajedničkom izlasku, mislili su da ih nitko ne snima pa su se opustili

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković - 2 Simona Mijoković - 1 +1 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 1 Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene