Princ Albert od Monaka posjetio je otok Hvar.

Galerija


Princ Albert od Monaka i ovo je ljeto odlučio provesti jedan dio odmora u Hrvatskoj. Jedna je od lokacija koje je posjetio otok Hvar, gdje je bio u poznatom restoranu, koji se pohvalio posjetom nezaboravnog gosta na društvenim mrežama.

Vezani članci Kafić, ilustracija Dobre vijesti za jednu županiju: ''Više se neće produživati odluka o pooštrenim lokalnim epidemiološkim mjerama'' Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Nakon romantičnog odmora u Francuskoj slavni glumac i njegov suprug stigli u Hrvatsku

"Još jedan nezaboravan kraljevski posjet Garifulu! Dnevnik uspomena nastavlja se popunjavati imenima značajnih ličnosti. Albert II. aktualni je knez od Monaka i starješina vladarske dinastije Grimaldi. Počašćeni smo što nas je odabrala takva važna ličnost i uvjereni smo da smo ispunili njegova očekivanja", stoji uz objavu hvarskog restorana na stranici na Facebooku.

Princ na fotografijama pozira dobro raspoložen s osobljem restorana koji je, sudeći po njegovu izrazu lica i pristupačnosti, uistinu ispunio njegova očekivanja.

Ovo nije prvi put da je posjetio Hrvatsku, u nju se voli iznova vraćati. 

Gdje je danas zgodna kći generala Čermaka koju je Ćorluka ostavio zbog Franke?