''Drugo ime ljubavi''

ANKETA: Koji lik vas se na prvu više dojmio, problematični Igor ili naizgled savršeni Saša?

Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Emisija Drugo ime ljubavi (Foto: Dnevnik.hr) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) +0 Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Galerija

Prikazane su prve dvije epizode serije ''Drugo ime ljubavi''.

U prvim epizodama dugoočekivane i jedinstvene dramske serije naziva ''Drugo ime ljubavi'' gledatelji su imali priliku upoznati Lolu, mladu žena koja očajnički traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti u kojoj je posesivno pokušava zadržati problematični Igor - otac njezina djeteta. Lolu tumači glumica Elizabeta Brodić, Igora Slavko Sobin, dok ćemo u ulozi Saše vidjeti Momčila Otaševića.

Pogledaj i ovo Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Još malo! Otkrivamo kada na male ekrane stiže nova dramska serija "Drugo ime ljubavi"

Koji je lik na prvu postao vaš miljenik?

  • Igor je moj favorit
  • Definitivno Saša!
  • Još ću malo pričekati, pa odlučiti

Ukupno glasova:

Nakon 10 godina Lola konačno nalazi pouzdan trag o sinu, ali da bi ga vratila, mora se odreći svega, pa čak i svog imena. Opasni plan dodatno će zakomplicirati sudbinska ljubav prema Saši, naizgled savršenom muškarcu. Saša je sve ono što Igor nije i na trenutak se čini da će Lola uspjeti promijeniti svoj život i zaista postati žena za koju se izdaje. Međutim, Lola ne zna da Sašu, tog uspješnog i velikodušnog muškarca koji se nakon deset godina vraća iz inozemstva ne bi li bio uz bolesnu majku, prati stigma krivca za obiteljsku tragediju.

 Saša je svoje veze s obitelji prekinuo, a Lola svoju obitelj tek treba stvoriti. Tragovi i demoni prošlosti ih vode u Knežev dol - malo, zapušteno, nekada ladanjsko mjesto aristokracije, kojim vladaju Krpani - Sašina moćna i nekad bogata obitelj čiji su bankrot, raspad i korumpiranost glavna vijest u državi i koji skrivaju zločin za koji netko treba odgovarati.

Najnoviji dramski projekt Nove TV, serija ''Drugo ime ljubavi', na jednom je mjestu okupila brojna poznata glumačka imena, poput Slavka Sobina, Momčila Otaševića, Ecije Ojdanić, Vlaste Ramljak, Katarine Baban, Vladimira Posaveca Tušeka, Linde Begonje, Olge Pakalović, Barbare Rocco, Jagode Kumrić i Mislava Čavajde, ali i neka nova imena poput Elizabete Brodić, Arije Rizvić, Dade Ćosića, Stjepana Perića, Konstantina Haaga, Marka Todorovića, Slavka Jurage, Dragana Veselića, Franke Klarić i Maje Jurić.

Lokacije snimanja bile su Opatija, Zagreb i okolica, a serija je nastala pod redateljskom palicom Josipa Žuvana kao glavnog redatelja, dok režiju potpisuju i Danijel Kušan, Zoran Margetić i Darko Drinovac.

Serija obiluje emocijama, strastima i intrigama, a takva uzbudljiva radnja zasigurno će ove jeseni za male ekrane zalijepiti mnogobrojnu publiku, baš kao što će to napraviti i druga sezona hit serije "Na granici".

Kako ističu sami glumci, produkcija nikada nije bila veća i glamuroznija na ovim prostorima, a likovi su nastali kao idealni mix dobra i zla. Drugim riječima, ništa nije crno-bijelo, a upravo zato misle kako će serija doživjeti veliki uspjeh. "Publiku će jako zanimati što će se događati, a i likovi će im biti zanimljivi, jer su protkani raznim dobrim i lošim osobinama koje se bore u njima", jednoglasno poručuju.

Ako još uz to uzmemo u obzir i činjenicu da je u ljudskoj prirodi duboko ukorijenjeno to da gledamo kako se susjedi provode u svom vrtu, ne sumnjamo kako Nova TV ima još jedan vrlo uspješni projekt u rukavu.

Serija ''Drugo ime ljubavi'' emitirat će se od ponedjeljka do petka u večernjem terminu u 20.15 sati.

Više o seriji saznajte na službenoj stranici, a propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene