Tužno

BOLESNA LJUBAV koja je završila stravičnom tragedijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Ne mogu više biti s njim. Volim ga, ali ne mogu trpiti njegovu ljubomoru i posesivnost. Toliko me voli da me guši svojom ljubavlju', rekla je Ksenija prije smrti.

Na današnji dan 2010. život je izgubila pjevačica Ksenija Pajčin. Kseniju, a zatim i sebe ubio je njezin dečko crnogorski maneken Filip Kapisoda. Njihova beživotna tijela pronašla je Ksenijina majka ljubica. Tragedija je potresla estradu cijele bivše Jugoslavije.

Pogledaj i ovo Ksenija Pajčin - 3 Danas bi napunila 44 godine... Bila je jedna od najljepših pjevačica regije, a onda joj je njen dečko na stravičan način okončao život

Ksenija je rođena 1977. u Beogradu. Filipa Kapisodu prvi put je srela 2008. godine dok je boravila u Crnoj Gori, a upoznali su se nekoliko mjeseci kasnije na njegovo inzistiranje. Ljubav je bila obostrana kako su tvrdili oni koji su ih poznavali, ali njihova veza bila je uistinu burna, ispunjena ljubomornim ispadima, čestim svađama pa čak i fizičkim obračunima.

Ksenija je na početku veze pričala kako je nitko nije volio poput Filipa i kako je on poznaje bolje nego ona samu sebe. Ljubomora je bila obostrana. Ksenija je to najbolje pokazala kada je zabranila Filipu ulazak u jedan reality show. Ipak, on je ušao u reality i proveo tamo mjesec dana. Kada je izašao, prkinuli su vezu. Par se pomirio 2010. godine i započeki su zajednički život u njezinom stanu koji je vremenom postajao sve nepodnošljiviji zbog obostrane bolesne ljubomore i čestih žestokih svađa.

Filipova prijateljica, pjevačica Goga Sekulić prisjetila se tog vremena, 'Ponašao se čudno, nitko nije znao razlog ni što se događa. On je govorio da je s njima gotovo i da se viđaju samo iz navike. Na posljednjoj zabavi bio je u njezinom društvu, ali se nije smio javiti prijateljima. Kada me pozdravio, ošamarila ga je. Njihova veza bila je bolesna'.

Filip je često izjavljivao kako će se ubiti ako ga Ksenija ostavi, dok je ona tvrdila kako ju njegova ljubav guši. Na žalost, ta 'bolesna ljubav' završila je velikom tragedijom, ali i ostavila brojna pitanja na koja nikada nećemo dobiti odgovore.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene