Zrinka Cvitešić u sretnoj je vezi s Nikom Kranjčarom, no prije njega ljubila je Hrvoja Rupčića.

Galerija


Bila je to jedna od velikih, ali i skandaloznih domaćih ljubavi.

Vezani članci Niko Kranjčar i Dušan Bućan (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar uživali u Dubrovniku, nogometaš se više družio s njezinim kolegom Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Slavna ljepotica pokazala što misli o navodnom preljubu svog zaručnika s Playboyevom zečicom

A njezini glavni akteri su jedna od naših najuspješnijih i najpopularnijih glumica Zrinka Cvitešić i poznati bubnjar grupe Cubismo, Hrvoje Rupčić. Par je svoju vezu započeo 2009. godine, a ona je bila skandalozna iz razloga što je glazbenik zbog fatalne Zrinke ostavio suprugu Tinu s kojom ima dvoje djece.

Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić (Foto: Goran Jakus/PIXSELL)
Hrvoje i Tina Rupčić (Foto: Danko Vucinovic/PIXSELL) Foto: Danko Vucinovic/PIXSELL

Prekid nakon 5 i pol godina veze teško je pao oboma, a u siječnju 2014. godine Hrvoje se oglasio na Facebooku dugim statusom kojim je prvi potvrdio da više nisu zajedno. "EKSKLUZIVNO: "ZRINKA I HRVOJE VIŠE NISU ZAJEDNO!!!" Kako sam saznao iz "povjerljivih izvora", sutra ponovno počinje medijsko zabavljanje rvackog puka kojima su draži šareni časopisi od dobrih knjiga, mojim privatnim životom. Iako niti argumenti tipa:"Ne kužim zašto me gnjavite, pa pred vratima vam čeka njih stotine koji bi dali sve da pišete o njima a ja vas ignoriram, vrijeđam i omalovažavam!" nisu urodili time da me puste na miru osjetio sam potrebu da ih preduhitrim i dam vam informaciju iz prve ruke, odnosno od sebe", započeo je Hrvoje te nastavio.

"JEDINI SAZNAJEMO PRAVU POZADINU PREKIDA ZRINKE I HRVOJA" Naime, već se duže šuška u Zagrebu da između Zrinke i mene ne cvjetaju ruže. No da je istina toliko šokantna, nisam niti sam znao. Konačnu potvrdu da je sve to istina dobio sam kada sam na svom profilu vidio da sam promjenio status veze u "u vezi sa..." ...i šokirao sam se!!! Uz to sam vidio i da sam promijenio naslovnu fotografiju što je meni bio apsolutni dokaz da je istina daleko dramatičnija nego što sam to mislio. "KAKO JE DO PREKIDA UOPĆE DOŠLO" Kako naša veza od samog početka nije bila obična, tako se nije mogao očekivati niti običan kraj. Naime, kraj se desio kada su se pojavili problemi koji nismo bili u stanju riješiti i tako je uzrok raspada bio uzrok, a kao posljedica svega se desila posljedica. Od ovako strastvene veze zaista nismo niti očekivali da završi uobičajeno!"

Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić (Foto: Goran Jakus/PIXSELL)
Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

"Ovim putem također molim sve svoje fb prijatelje da me izvještavaju o daljnjem tijeku ove medijske trakavice, jer ja sam takve (zapravo nikakve) medije ne pratim, pa "čak niti kada pišu o meni". Također će mi to dati dobre smjernice koga od Vas da eventualno maknem sa liste prijatelja, jer zaista ne vidim ništa zajedničko između sebe i ljudi koji prate takvu štampu! Ovo je samo moj mali prilog sveobuhvatnoj međunarodnoj akciji pod nazivom:"If you can't fight them, join them!", zaključio je tada Hrvoje.

Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić (Foto: Goran Jakus/PIXSELL)
Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Hrvoje je s bivšom suprugom, pjevačicom Tinom proveo 13 godina, a dotad skladnom braku presudila je upravo Zrinka. Tina je tada izjavila kako ju ničega nije sram, no ne želi da njihovi sinovi prolaze kroz razvod preko novina. Hrvoje je logično bio taj koji je iselio iz zajedničkog doma nakon što se strast sa glumicom razbuktala, a Tina nije skrivala šok i nevjericu zbog razvoja događaja.

Iako se neko vrijeme šuškalo kako je Hrvoje zaprosio uspješnu glumicu, to se nije dogodilo, već je uslijedio prekid. Razlog je navodno bilo Zrinkino preseljenje u London zbog karijere. 

Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić (Foto: Goran Jakus/PIXSELL)
Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Glumica je od 2014. godine u sretnoj i stabilnoj vezi s Nikom Kranjčarom koji joj je sinoć bio glavna podrška na premijeri predstave "Mačka na vrućem limenom krovu" u zagrebačkom HNK.