Meghan Markle, supruga princa Harryja, poznata je po kršenju brojnih kraljevskih pravila.

Galerija


Da je vojvotkinja od Sussexa poznata po tome da voli kršiti britansku kraljevsku tradiciju poznato je odavno.

Vezani članci Kate Middleton i Meghan Markle - 5 Kate Middleton i princ William ljutiti zbog novih glasina, otkriveno što je ona radila samo za Meghan Markle Princ William i princ Harry Otkrivena prava pozadina narušenog odnosa Williama i Harryja: "Moglo se sve izbjeći"

Bivša američka glumica Meghan Markle već je mjesecima pod velikim povećalom, a iako kritizira svaki njezin korak, javnost je se ne može zasititi.

Sve zanima što vojvotkinja radi, nosi, s kim se druži i slično, no čini se kako ju niti prijatelji njezinog supruga princa Harryja također nisu najbolje prihvatili iz istog razloga - nepoštivanja pravila.

Kako se šuška, vojvotkinju se više ne poziva na glamurozna druženja pripadnika visokog staleža, jer se ona nikako ne može naviknuti na pravila ponašanja na takvim večerama, točnije na jedno prema kojem muž i žena ne smiju sjediti jedno pored drugoga za stolom.

Kako prenosi britanski The Mirror, dok se ostale supruge drže ovog pravila, Meghan to ne čini, već je dosad uvijek sjedila pored svog supruga na takvim druženjima.

Ako se pitate čemu ovo pravilo, odgovor leži u tome da se izbjegne pretjerano iskazivanje emocija i dodirivanje među supružnicima, što visoko društvo u Velikoj Britaniji smatra vrlo nepristojnim.

Obzirom na to da Meghan i Harry u javnosti gotovo da i ne skidaju ruke jedno s drugoga, potpuno je jasno čime je Meghan uspjela razljutiti i prijatelje princa. Tako se njezine pozivnice za ovakva druženja redovito "gube".

S druge strane, princ William i njegova supruga Kate drže se pravila, pa se tako suzdržavaju od iskazivanja nježnosti tijekom javnih istupa. Ipak, prema svoje troje djece se ne suzdržavaju te ih redovito obasipaju poljupcima i zagrljajima, čak i pred kamerama. 

Franka Batelić fotografijom na Instagramu objavila sretnu vijest: "Stiže nam samo naš mini čovjek"