Bey sasvim iskreno

'Pričala sam o stvarima koje sam drugo skrivala od javnosti'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rijetko koja zvijezda u cijeloj karijeri doživi ono što je Beyoncé Knowles odradila u tek nekoliko tjedana.

Miljenica bračnog para Obama, koju predsjednik SAD-a zove najboljim idolom za svoje kćeri, pred tisućama Amerikanaca zapjevala je himnu na inauguraciji Baracka Obame.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju! Beyonce bez šminke: Ljepotica s kćerkicom uživa u tropskom raju!

Kad su medije preplavile vijesti kako je pjevala na playback, Beyonce je iskoristila novinarsku konferenciju kojom se najavljivao njezin nastup na SuperBowlu i stotinama novinara pokazala kako himnu doista zna otpjevati bez greške.

>>2-godišnji sin Alicie Keys poljubio Beyonceinu mezimicu

Taman kad se smirila euforija oko nevjerojatnog showa koji je priredila stotinama tisuća gledatelja SuperBowla, Beyoncé je najavila novu svjetsku turneju, gostovala kod Oprah i premijerno prikazala autobiografski dokumentarac o svom životu.

'Promijenila sam se kao osoba snimajući ovaj film', priznala je kod Oprah. 'Pričala sam o stvarima koje sam drugo skrivala od javnosti i tako sam uspjela zacijeliti neke rane', objasnila je Beyoncé, koja je, prije rođenja danas jednogodišnje Blue Ivy, imala spontani pobačaj. Jača nego ikad, Kraljica B, kako je zovu njezini obožavatelji, spremna je zavladati 2013. godinom.

Kao zaštitno lice Pepsi i L’Oreala 31-godišnja Beyoncé pobrinula se da bude prepoznatljiva i ljudima koji nisu ljubitelji njezine glazbe, a suradnjom s majkom Tinom na brendu House of Dereon Bey je napravila i iskorak u modne vode. Iako je u početku karijere prepuštala stilističke odluke upravo majci koja je bila zadužena za izgled cijelog Destiny’s Child benda, Beyoncé je izrasla u samouvjerenu i itekako modno osviještenu damu. Proenza Schouler, Alexander McQueen, Stella McCartney, Elie Saab, Dolce & Gabbana i Louis Vuitton samo su neka od imena koja Beyoncé bira za svakodnevne prilike, ali i imena kojima se okreće u potrazi za savršenim stylingom za crveni tepih. Givenchy, Louboutin i Isabel Marant omiljeni su joj dizajneri za poslovne prilike, no Beyoncé priznaje kako se posla pomalo i zasitila.

'Djetinjstvo sam provela radeći kako bih ostvarila cilj - sa 30 godina postala sam potpuno neovisna i mogu raditi što god poželim. Dosta toga sam žrtvovala, ali ponekad se moram podsjetiti da sam sve što imam doista i zaslužila', iskrena je Bey. A s novim albumom, velikom turnejom i filmom, Beyoncé nastavlja graditi svoje carstvo.

Veselimo se njezinom koncertu u Zagrebu 17. travnja u Areni Zagreb!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene