U 49. godini

Bešlagić i Kojo oprostili se od prijatelja: "Otišao je jedan od najvećih"

Jernej Šugman (Foto: Screenshot/Youtube) Jernej Šugman (Foto: Screenshot/Youtube) Screenshot/Youtube 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jernej Šugman (Foto: Screenshot/Youtube) +0 Jernej Šugman (Foto: Screenshot/Youtube) Galerija

Jedan od najuspješnijih slovenskih glumaca Jernej Šugman preminuo je u 49. godini.

Jernej Šugman, jedan od najuspješnijih i najpoznatijih slovenskih glumaca, preminuo je u 49. godini od posljedica srčanog udara. U svojoj karijeri ostvario je brojne uspjehe, a publici je poznat i po ulozi u hit-komediji "Stado" koja je ujedno i redateljski prvijenac legendarnog glumca Nikole Koje.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić i Zlatko Dalić zasluženo! Zlatko Dalić došao na predstavu pa kući otišao s nagradom, evo kakvo mu je posebno priznanje dodijelio jedan od omiljenih regionalnih glumaca!

Jernej Šugman (Foto: Screenshot/Youtube) Jernej Šugman (Foto: Screenshot/Youtube) Foto: Screenshot/Youtube

To je bila posljednja Šugmanova uloga, a od njega se putem Instagrama oprostio upravo i sam Kojo. "Otišao je jedan od najvećih glumaca koje sam sreo. Jernej Šugman", napisao je Kojo. Osim Nikole, od velikog prijatelja oprostili su se i drugi glumci, a Enis Bešlagić prisjetio se zajedničkog snimanja serije Naša mala klinika.

Ostvario je i brojne uloge u slovenskim filmovima. Jernej Šugman rođen je 23. prosinca 1968. godine u Ljubljani. Nakon što je diplomirao na Akademiji za kazalište, radio, film i televiziju u Ljubljani 1992. godine pridružio se Drami Slovenskog narodnog kazališta u Ljubljani, kojoj je ostao vjeran do svoje prerane smrti. 

 

A post shared by nikola kojo (@nikola_kojo_pravi) on

 

(@beslagicenis_jedini_pravi) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene