Tužna vijest

Sin omiljene zvijezde iz legendarne serije pronađen mrtav u obiteljskoj kući, imao je samo 19 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sin poznatg glumca Nicholasa Lyndhursta, Archie Lyndhurst preminuo je u 20. godini.

Archie Lyndhurst, sin zvijezde britanske serije "Mućke" Nicholasa Lyndhursta, preminuo je u dobi od samo 19 godina, a pronađen je mrtav u svojoj obiteljskoj kući, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Trovači javnosti' Sjećate se njega? Okomio se na jeftine i okrutne reality showove!

Tužnu vijest potvrdila je njegova majka Lucy odgovorivši na objavu o Archiejevoj smrti koju je na Instagramu podijelio mladi glumac iz "Igre prijestolja" Samuel Small.

Policija i liječnici stigli su u njihovu kuću u Fulhamu 22. rujna nakon telefonskog poziva u pomoć. Po njihovu dolaska Archie je proglašen mrtvim. Uzrok smrti zasad je nepoznat, ali ne radi se o kaznenom djelu, objavila je policija dok obdukcija još uvijek nije završena.

"Voljet će te i paziti na tebe zauvijek", napisala je Lucy u komentarima.

Archie je u seriji "So Akward" glumio sa Samuelom, koji je na Instagramu napisao kako ne može vjerovati da ga nema.

"Mom bratu Archieju. Još uvijek ne mogu vjerovati da te više nema. Trebao si još toliko toga proživjeti i dao bih sve da ti to mogu omogućiti. Srce me boli i neprestano razmišljam o tebi, volio bih da još jednom mogu s tobom razgovarati i reći ti koliko te volim", napisao je Samuel u dirljivoj objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samuel Small (@samuel.small) on

Archie se bavio glumom od svoje desete godine i glumio je u britanskim hit-serijama "So Awkward" i "Bad Education", posudio je glas i liku iz videoigre "Final Fantasy XIV: Heavensward", a imao je i manju ulogu u "Igri prijestolja".

Archie je odlučio slijediti stope svoga slavnog oca Nicholasa koji se proslavio ulogom Rodneyja Trottera u seriji "Mućke", u kojoj je glumio glavnu ulogu, uz Sira Davida Jasona koji je utjelovio Del Boya.

Mladi je glumac godinu dana bio u vezi s kolegicom Nethrom Tilakumara, s kojom je ove godine bio na romantičnom putovanju u Parizu i Amsterdamu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene