Princ Azim godinama je radio u Hollywoodu kao producent, a brunejska vlada objavila je kako je preminuo u 39. godini života.

Galerija


Sin brunejskog sultana, princ Azim, preminuo je u 39. godini života, izvijestila je vlada te zemlje. CNN piše kako je Azim, koji je inače bio četvrti u redu za prijestolje države jugoistočne Azije, preminuo u subotu ujutro, no uzrok smrti tamošnje vlasti nisu otkrile.

Azim je inače godinama radio u Hollywoodu kao producent, a često se družio sa svjestkim zvijezdama. Sultanov drugorođeni sin bio je poznat po tome što je organizirao raskalašene tulume, a česti gosti njegovih partija bile su Pamela Anderson, Naomi Campbell, Janet Jackson i Mariah Carey. Brunejski princ producirao je brojne filmove, uključujući i "You're Not You" iz 2014. godine u kojem glavnu ulogu ima Hilary Swank.

"Azim je bio poznat po svom vedrom i velikodušnom duhu te svojoj predanosti dobrotvornim ciljevima", rekao je singapurski premijer Lee Hsien Loong.

Čelnici nekoliko susjednih zemalja izrazili su sućut sultanu, kao i brojne prinčeve kolege, a zemlja je ušla u sedmodnevno razdovlje žalosti.

Vjerovali ili ne, ovo je Adele: Poslije 12 godina opet je stigla u hit show i sve zapanjila svojom pojavom!