Kako piše TMZ Prince je preminuo na svom imanju u Minnesoti. Brojna se slavna imena putem Twuttera opraštaju s legendom.


Veliki glazbenik Prince iznenada je preminuo u 58. godini života, a detalji njegove smrti još su uvijek nepoznati. Vijest o odlasku legende potresla je mnoge, a brojna se slavna imena putem Twittera opraštaju s legendom.

Vezani članci Ivana Marić, Kozari putevi - 1 Nekoliko stotina ljudi odalo počast Bandiću i upisalo se u knjigu žalosti, u Kozari putevima organiziraju posebnu akciju: "Imamo samo riječi hvale za njega" Odvjetnik Krešimir Krsnik Bandićev odvjetnik Krsnik za DNEVNIK.hr: "Neprimjereno je sada govoriti o postupcima protiv njega... Uvijek je bio isti, neumoran, samo jurnjava"

 

 

 

 

Podsjetimo, prije nekoliko dana legendarni Prince koncert u Atlanti nije želio otkazati iako se nije osjećao dobro. Nakon završene svirke ukrcao se u svoj zrakoplov ali mu se stanje nakon nekog vremena drastično pogoršalo. Zrakoplov je morao prisilno sletjeti, a pjevač je prvezen u bolnicu. Prenosi TMZ.