Predrag Popović-Drakče preminuo je u 57. godini.

Galerija


Glazbenik Predrag Popović-Drakče, poznat kao član prve postave benda Van Gogh, preminuo je u 57. godini života, pišu mediji iz susjedne Srbije, a vijest je potvrđena i na Facebook stranici Udruženje rock glazbenika Srbije.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO Ovo su umjetnine koje su prodane za MILIJUNE dolara! Slika nije dostupna Pogledajte sve struje i kretanje oceanskih voda

"S velikom tugom i žalošću obavještavamo članove i prijatelje Udruženja rok muzičara Srbije da nas je prerano napustio naš istaknuti član, prijatelj i kolega Predrag Popović – Drakče (1962. – 2019.). Svoju glazbenu karijeru započeo je u grupi 'Rock Express', a 1986. godine postao je član prve postave grupe 'Van Gogh'. Poslije izlaska iz grupe 'Van Gogh' radi veliku pauzu. Na glazbenu scenu vraća se 2009. godine u Bijelo dugme tribute bendu. Posljednjih pet godina, s poznatim rock-glazbenicima, svira u klupskom bendu Dr. Beat.
Posljednji ispraćaj našeg dragog Drakčeta bit će u petak,  2. 8. 2019. godine, na groblju Lešće u Beogradu", stoji u statusu.

Prekinula je zaruke, proglasili su je krivom za raspad tuđeg braka, a sad ljubi sasvim drugog muškarca!