Nediljko Alagušić Tarzan četvrti je član emisije "Noćna mora" koji je preminuo u zadnjih 10 godina, a među njima je i poznati putopisac Željko Malnar koji je osmislio cijeli projekt.

Galerija


Nediljko Alagušić Tarzan, koji je bio dio legendarne emisije "Noćna mora" Željka Malnara, preminuo je 1. studenog u 71. godini života nakon kraće bolesti. 

"S jučerašnjim danom nas je napustio još jedan legendarni lik iz ekipe. Puno puta smijali smo se uz njegove nastupe pred kamerama. Hvala za sve... Tarzane, počivaj u miru Božjem", objavili su na Facebook stranici Nemoguće eMisije, showa koji je ponovno okupio staru Malnarovu ekipu. 

Vijest je za 24 sata potvrdio Sead Hasanović Braco, njegov prijatelj i bivši kolega. "Da, nažalost, naš Tarzan je preminuo. Sprovod je u petak na Mirogoju, ići ćemo svi mi koji smo živi", rekao je. 

S jučerašnjim danom nas je napustio još jedan legendarni lik iz ekipe. Puno puta smijali smo se uz njegove nastupe pred kamerama. Hvala za sve... Tarzane, počivaj u miru Božjem

Objavljuje Nemoguća eMisijaPonedjeljak, 2. studenoga 2020.

Tarzan je četvrti član "Noćne more" koji je preminuo posljednjih nekoliko godina. Legendarni Željko Malnar, koji je osmislio emisiju, preminuo je 9. srpnja 2013. Tri godine prije njega je umro Zvonimir Levačić Ševa, a 2018. je Stanislav Hrenović Stankec

Na Facebook stranici Nemoguće eMisije su se oprostili od svih preminulih članova "Noćne more", a preostali živući sudionici Braco, Jajan i Cezar povremno gostuju u sličnim formatima. 

Inače, emisija "Noćna mora" prikazivala se od 3. listopada 1992. do 26. lipnja 2010. 

Bez filtera i šminke druga osoba: Jedna od najseksi žena na svijetu u stvarnosti je puno drugačija nego na Instagramu