Ronan Sexton, nećak Liama Neesona, ozlijedio je glavu 2014. godine nakon noćnog izlaska s prijateljima.

Galerija


Glumca Liama Neesona zadesila je još jedna obiteljska tragedija.

Vezani članci Oskar Lučev Preminuo cijenjeni zagrebački pedijatar Oskar Lučev Liam Neeson (Foto: Profimedia) Prije 11 godina ostao bez voljene supruge, a glumca je dan uoči rođendana pogodila još jedna tragedija

Nećak slavnog glumca preminuo je u 36. godini života okružen obitelji u Irskoj, i to pet godina nakon tragičnog pada u kojem je ozbiljno ozlijedio glavu.

Ronan Sexton ozlijedio je glavu 2014. godine nakon izlaska s prijateljima, a on je najmlađe od šestero djece Liamove sestre Bernadette. Ronan je u lipnju izašao s prijateljima, a u ranim jutarnjim satim se popeo na telefonsku govornicu s koje je pao ravno na glavu te se nikada nije oporavio.

Podsjetimo, glumac je izgubio suprugu Natashu Richardson prije nešto manje od 10 godina nakon tragičnog pada na skijalištu, nakon kojeg je također ozlijedila glavu.

Natasha, koja je bila Liamova supruga 15 godina, preminula je u 46. godini života, dva dana nakon tragičnog pada na kanadskom skijalištu.

Iako je Natashi odmah nakon pada u pomoć stigla hitna pomoć, glumica je rekla da je dobro te nastavila hodati prema hotelu, no stanje joj se brzo pogoršalo.

Jednom prilikom glumac je priznao kako je utjehu nakon smrti voljene supruge pronašao u radu, a priznaje kako samo zbog dvojice sinova nije pao u depresiju. Oni su u vrijeme njezine smrti imali 12 odnosno 13 godina.

"Tuga mi dolazi u valovima, a još uvijek postoje razdoblja kad mislim da njezina smrt nije stvarna. Ponekad u stanu čujem kako se otvaraju vrata i još uvijek mislim da ću ju čuti", rekao je u intervjuu 2017. godine Liam.

Slavonac pokazao veliko srce: Malo mlijeka i kruha bilo je dovoljno da postane hit na društvenim mrežama

Sjećate se "Otimačice"? Slavna glumica deformirala je lijepo lice operacijama

Kako je "hrvatska Kim Kardashian" izgledala prije 9 godina? Puno drugačije nego danas!

Popularni glumac trijezan je godinu dana, no priznao je kako ima još jedan porok