Tužna vijest

Zvijezda legendarne serije "Alf" preminula u 75. godini, glumac se godinama borio s teškom bolesti

Max Wright (Foto: Screenshot) Max Wright (Foto: Screenshot) Screenshot 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Max Wright (Foto: Screenshot) Galerija

Max Wright preminuo je u 75. godini nakon duge i teške bolesti.

Američki glumac Max Wright, kojeg su gledatelji upoznali kroz ulogu Willieja Tannera u kultnoj seriji "Alf", preminuo je u 75. godini života nakon duge i teške bolesti.

Pogledaj i ovo showbuzz Promijenila je život Sjećate se nje? Bila je zvijezda u popularnoj seriji 'Alf', a onda se odrekla glume

"Max je preminuo u svom domu u Hermosa Beachu u Kaliforniji. Max se s rakom borio godinama. Limfom mu je dijagnosticiran 1995. godine, ali bio je u remisiji jako dugo", izjavio je član obitelji za portal TMZ.

Max je bio glumački veteran, a svjetsku mu je slavu donijela uloga Willieja Tannera u seriji "Alf" u kojoj je glumio sve 4 sezone. Glumio je i u serijama "Buffalo Bill", "Cheers", "Misfits of Science", "Dudley" i "Norm".

Osim na televiziji pojavljivao se i u filmovima poput "All That Jazz", "Reds", "The Sting II", "Soul Man", "The Shadow" i drugima. Sveukupno od 1974. godine do danas snimio je 60 različitih uloga, što u serijama, što u filmovima.

Njegova supruga Linda Ybarrondo, s kojom je u braku bio od 1965., preminula je 2017. godine od posljedica raka dojke. Zajedno su imali dvoje djece.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) +5 Izabel Goulart (Foto: Instagram) Celebrity Jedan od najatraktivnijih parova na svijetu prepustio se vrućim strastima pokraj bazena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene