Jonah Hill (Foto: AFP)
Jonah Hill (Foto: AFP) Foto: Afp

Preminuo je Jordan Feldstein, dugogodišnji menadžer benda Maroon 5 i brat glumca Jonaha Hilla, potvrdio je u subotu glasnogovornik benda. Feldstein je imao 40 godina.


Feldsteinova obitelj rekla je da je Jordan ostao bez daha zbog čega je pozvao hitnu službu. Do dolaska hitne pomoći doživio je infarkt te je nedugo zatim preminuo.

Vezani članci Jonah Hill - 1 Ništa ga nije obeshrabrilo da pokuša svladati valove na dasci, ali njegova faca ipak govori sve Adam Levine (Foto: Instagram) Jedan od najpoželjnijih pjevača svijeta pokazao svoju mračnu stranu: "Postao je nepodnošljiv"

"Njegova obitelj traži privatnost tijekom ovog teškog i nepredvidljivog vremena", stoji u izjavi. "Umjesto hrane i cvijeća, obitelj će u narednim tjednim objaviti ime dobrotvorne ustanove kojoj će se u Jordanovo ime moći donirati."

Feldstein je bio osnivač i glavni direktor tvrtke za menadžment umjetnika i 15 godina je bio menadžer benda Maroon 5. Miguel, The B-52s, Elle King i Rick Springfield neki su od klijenata njegove tvrtke.

Na njegovu smrt reagirali su neki od zvijezda glazbene industrije, poput pjevača grupe OneRepublic te reper Big Boi.