Nadao se najboljem

Preminuo srpski glumac Tihomir Arsić, saznao da je teško bolestan baš uoči uloge čovjeka koji umire od raka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tihomir Arsić preminuo je u 64. godini nakon duge i teške borbe s rakom gušterače.

Popularni srpski glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je u 64. godini nakon duge i teške bolesti, prenosi tamošnji mediji.

Bolovao je od raka gušterače, a posljednju je ulogu snimio prije dvije godine u serijama "Urgentni centar" i "Ubice mog oca". Da je bolestan saznao je prije nekoliko godina uoči snimanja filma o čovjeku koji i sam umire od raka.

"U svibnju prošle godine sam se pripremao za filmsku ulogu čovjeka koji umire od raka. Pet mjeseci sam se pripremao za taj lik, prvi put sam išao u teretanu i trenirao boks. Malo prije početka snimanja, koje je trebalo trajati dva i pol mjeseca i bude vrlo zahtjevno, preventivno sam otišao kod liječnika na detaljnije preglede. Kako skoro 20 godina nisam igrao tako veliku ulogu na filmu, mislio sam da je u redu da budem siguran da sam dobro i da neću morati raditi pauzu. Napravio sam nekoliko slikanja i magneta, mada sam bio zdrav i nisam osećao nikakve tegobe. Tako sam slučajno saznao da imam rak gušterače", bio je izjavio u jednom od intervjua za Blic.

Zbog toga je odgodio i snimanje filma, a podvgrnuo se operaciji koja je bila uspješna i liječnici su bili zadovoljni postignutim. Krajem veljače ove godine trebao je otići na kontroli, no onda je uslijedio novi šok.

"Zbog korone, na kontrolu sam otišao tek šestog svibnja. Dva dana kasnije su mi rekli da imam metastaze na obje strane jetre. Poslije novih kemoterapija kojima sam bio podvrgnut tijekom ljeta, nedavna kontrola je pokazala da se broj metastaza na jetri uvećao, ali njihova veličina ne. Sada krećem s trećom turom kemoterapije. Duboko sam svjestan činjenice da je ova bolest neizlječiva, ali također i toga da se život može produžiti, a s obzirom na to da imam za što i za koga nastaviti - za moju obitelj i prijatelje, možda i za šansu da se vratim u profesiju - odlučio sam se boriti", izjavio je nedavno u jednom od posljednjih intervjua nakon kojeg je nažalost izgubio bitku.

Tihomir je svoje najzapaženije uloge ostvario u "Uslovnoj slobodi", "Šestom čulu", "Pejzažima u magli", "Lovu u mutnom" i "Igmanskom maršu"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) +0 Charles, Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Procurila dosad neviđena snimka trogodišnjeg princa Williama i princeze Diane, pokazuje kako su živjeli iza zidova palače

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene