Isaac Kappy (Foto: Screenshot)
Isaac Kappy (Foto: Screenshot)

Glumac Isaac Kappy (42) tragično je izgubio život.


42-godišnja glumačka zvijezda filmova "Thor" i "Terminator: Salvation" Isaac Kappy u ponedjeljak je počinio ubojstvo skočivši s mosta u Arizoni. 

Vezani članci Jeffrey Epstein (Foto: AFP) Rezultati obdukcije: Jeffreyu Epsteinu slomljeno je više vratnih kralježaka Klinika za infektologiju KBC-a Split (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Neslužbeno doznajemo uzrok trovanja na brodu kod Hvara: "Nakon jela svima nam je pozlilo. Moj prijatelj se samo srušio i udario glavom"

Nekoliko ga je prolaznika pokušalo odvratiti od tragične zamisli da si oduzme život, a nakon što ga verbalno nisu mogli nagovoriti da se predomisli, pokušali su ga i fizičkom silom spriječiti u dizanju ruke na sebe samog - nažalost, nije im pošlo za rukom. 

Isaac se ipak bacio s mosta na kojem je stajao te si tako oduzeo život.

Dan prije no što je počinio samoubojstvo na svom je Instagramu objavio oproštajno pismo u kojem je između ostalog napisao i da "nije dobar čovjek" te da je "iskorištavao ljude i zlostavljao svoju obitelj". Posebno je razočarao sam sebe time što svoje talente nije koristio za to kako bi postao bolji čovjek. 

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.
U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.
Ako ste dijete nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9-20h.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA je udruga koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.
Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

Stigla je u Cannes očarati prisutne svojom pojavom, no svi govore samo o njezinu čudnom licu