Glumac Andrew Dunbar preminuo je na Badnjak.

Galerija


Za kraj godine svijet slavnih i poznatih ražalostila je vijest da je glumac Andrew Dunbar, napoznatiji po svojoj ulozi u hit-seriji "Igra prijestolja" iznenada umro za Badnjak. 

Vezani članci Građani se upisuju u knjigu žalosti za Milana Bandića U srijedu u Zagrebu Dan žalosti: Zastave na pola koplja i bez glazbe na javnim mjestima Pavle Kalinić Pavle Kalinić otkrio koga bi volio vidjeti na čelu Zagreba nakon izbora, državni vrh pozvao na komemoraciju Bandiću

Naime, Andrew je preminuo u svom domu u Belfastu na sam Badnjak, a javnost ga je upoznala kao dublera Alfieja Allena koji je u "Igri prijestolja" utjelovio Theona Greyjoyja. Uz to, Andrew se u seriji pojavio i kao saveznik Jona Snowa u Bitci kopiladi. 

Andrew je radio kao DJ, a glumio je tek povremeno. Pojavio se i u serijama "Line of Duty" i "Derry Girls". 

Njegov prijatelj i kolega glumac Andy McClay rekao je da se uvijek sjajno zabavljao s Dunbarom te da je bio "ljubazan i pristojan čovjek".

"Nikad mi ovo neće biti jasno. Bio je iskrena osoba, ljubazan i pristojan čovjek s dobrim srcem. Njegovi nastupi bili su odlični, jednom je bio DJ na zabavi ekipe iz "Igre prijestolja" i na kraju je bio zadužen za glazbu na svim zabavama", rekao je. 

I šminkerica "Igre prijestolja" Pamela Smyth, oprostila se od Andrewa koji je preminuo u tridesetim godinama života.

"Uvijek profesionalan i pristojan, sa širokim osmijehom. Bio je predivna duša, nedostajat će nam", rekla je.

Preljubnica i ljubavnica nogometaša progovorila o intimi sa suprugom: "Kad gubi, ne želi me taknuti"