Svi su ga voljeli

Preminuo je ugledni glazbenik Dragoljub Đuričić, izgubio je tešku borbu s koronavirusom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dragoljub Đuričić proslavio se kao član grupa Leb i Sol, Kerber, a svirao je i s brojnim drugim glazbenicima koji su cijenili njegov talent.

Cijenjeni glazbenik i jedan od najtalentiranijih bubnjara ovih prostora Dragoljub Đuričić preminuo je u 69. godini od posljedica koronavirusa, prenose Novosti.rs.

Dragoljub se posljednjih mjesec dana borio s virusom, a u bolnici u Beogradu je završio 24. veljače nakon što se javio liječnicima zbog visoke temperature koju nikako nije mogao smanjiti. Prije samo pet dana stanje mu se popravilo i bio je skinut s respiratora, no nažalost nakon toga je izgubio tešku životnu bitku.

Proslavio se svirajući u legendarnim grupama Leb i Sol i Kerber, a svirao je s Đorđom Balaševićem, Zdravkom Čolićem, Vlatkom Stefanofskim te brojnim drugim poznatim glazbenicima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bojana Gregorić Vejzović Nekad i sad Nezaboravno izdanje Bojane Gregorić: Bilo je to još 2006. godine, a ovaj dekolte mnogima se urezao u pamćenje

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +2 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene