Jan-Michael Vincent bio je najpoznatiji po ulogama u seriji "Airwolf" te filmu "Dan velikih valova"

Galerija


Američki glumac Jan-Michael Vincent preminuo je u 75. godini života.

Vezani članci Zvijezda Donalda Trumpa (Foto: AFP) Krampanje u Hollywoodu: Trumpovu zvijezdu (opet) oštetio muškarac prerušen u Hulka Olivia de Havilland Život joj je obilježilo ružno rivalstvo s vlastitom sestrom, a objema je isti muškarac nudio brak

Do ove informacije došao je tračerski portal TMZ, a zanimljivo jest kako na dokumentu stoji da je "zločesti dečko Hollywooda 80-ih godina" preminuo još 10. veljače.

Vincent je bio najpoznatiji po dvije uloge, onoj u seriji "Airwolf" te filmu "Dan velikih valova" iz 1978. godine. Preminuo je u bolnici u Sjevernoj Karolini od posljedica srčanog udara, a zatim je kremiran u krugu obitelji i bliskih prijatelja.

U vrijeme serije "Airwolf", Jan-Michael bio je najplaćeniji televizijski glumac, a zarađivao je 200 tisuća dolara po epizodi. U karijeri je imao nešto više od 80 uloga, a posljednju je odigrao 2002. godine u filmu "White Boy".

2012. godine umalo je preminuo zbog infekcije zbog koje su mu amputirali desnu nogu, no izvukao se.

Ipak, karijeru je uspio uništiti ovisnošću o alkoholu i drogi, a i serija "Airwolf" ukinuta je nakon nekoliko sezona upravo zbog njegove ovisnosti o kokainu, zbog čijeg je posjedovanja bio i nekoliko puta uhićen. Nekoliko je put uhićen i zbog nereda u noćnim klubovima, a sudjelovao je i u tri teške prometne nesreće.

Tijekom svake je bio pod utjecajem alkohola, pa se brzo o njemu počelo pričati isključivo zbog skandala, a ne glumačkih uspjeha.

Ženio se tri puta, a s posljednjom suprugom Patricijom Annom Christ vjenčao se 2000. godine te je živio s njom do smrti. 

Nogometaš koji je već jednom prevario suprugu sve se češće druži s bivšim top-modelom

Skratila kosu: Ovako je Lopez izgledala donedavno, a sad je pokazala frizuru s kakvom je nismo navikli vidjeti

Muškarac koji ruši sva pravila: On je ovisnik o tetovažama i skandalima, ali i brižan otac koji ne da na svoju obitelj