Kakva tuga...

Nakon borbe s teškom bolesti: Preminula zvijezda serije "Kuća od karata"

Reg E. Cathey (Foto: Getty) - 1 Reg E. Cathey (Foto: Getty) - 1 Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Reg E. Cathey (Foto: Getty) - 3 Reg E. Cathey (Foto: Getty) - 2 +0 Reg E. Cathey (Foto: Getty) - 1 Galerija

Preminuo je glumac Reg E. Cathey, zvijezda serija kao što su "Kuća od karata", "Žica" i "Oz". Nagrađivani glumac nije imao ni 60 godina.

Preminuo je glumac Reg E. Cathey, zvijezda sjajnih serija kao što su "Kuća od karata", "Žica" i "Oz". Cathey je preminuo u 60. godini života, u svom domu u New Yorku. Poznati glumac borio se s rakom pluća, no točan uzrok smrti još se ne zna, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Milijunski pregledi Objavio bizarnu snimku: ''Želite me natrag? Istina će uskoro biti otkrivena''

Ovaj talentirani glumac osvojio je 2015. godine prestižni Emmy za ulogu u seriji "Kuća od karata'', a još je tri puta bio nominiran zahvaljujući toj ulozi. U njoj je glumio Freddyja Hayesa, vlasnika restorana. Od njega se na društvenim mrežama opraštaju kolege glumci, među kojima i Samuel L. Jackson. "Slomljen sam gubitkom Rega E. Catheyja! Briljantan glumac, humorist i prijatelj! Nezamjenjiv!", napisao je Jackson na Twitteru.

Reg E. Cathey (Foto: Getty) - 2 Reg E. Cathey (Foto: Getty) - 2 Foto: Getty

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene