Tragičan kraj

Misteriozna smrt glumca iz ''Seinfelda'': Nestanak prijavio sin, tijelo mu našli uz neprohodnu cestu?

Charles Levin (Foto: Screenshot) Charles Levin (Foto: Screenshot) Screenshot 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Levin (Foto: Screenshot) Charles Levin (Foto: Imdb) +0 Charles Levin (Foto: Imdb) Galerija

Nestanak Charlesa Levina 8. srpnja prijavio je njegov sin.

Nestanak glumca Charlesa Levina 8. srpnja prijavio je njegov sin, a kako pišu strani mediji, vjeruje se da su baš njegovi posmrtni ostaci nađeni na nepristupačnom djelu Oregona.

Pogledaj i ovo showbuzz u 94. godini Preminula glumica koju je svijet obožavao zbog uloge u popularnoj seriji, tužnu vijest potvrdila je njezina obitelj

Levin, koji je se pojavljivao u serijama ''Seinfeld'', ''Night Court'' i ''Golden Girls'', posljednji je put viđen u gradiću Grant Pass u Oregonu. U objavi koju je u javnost pustila policija pisalo je da je uvijek bio sa svojim psom imena Boo Boo Bear te da posjeduje narančasti Fiat.

U petak je suženo područje potrage nakon što je policija pronašla njegov automobil, u kojem je mrtav bio njegov ljubimac. Uskoro je pronađeno i tijelo za koje se pretpostavlja da je riječ o spomenutom glumcu, samo je još potrebno obaviti konačnu identifikaciju.

Levin je imao uloge i u nekoliko filmova kao što su ''The Golden Child'', ''Annie Hall'' i ''This Is Spinal Tap''.

 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) +2 Beyonce (Foto: Getty Images) Celebrity Muž je ponosno hodao pored nje dok je prorez do struka otkrivao da diva ispod haljine ne nosi baš ništa?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene