Policija istražuje slučaj iznenadne smrti mlade Janne Rasskazove.

Galerija


Model i popularna ruska DJ-ica imala je svega 29 godina.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Crna subota na hrvatskim prometnicama: Četvero ljudi poginulo u prometnim nesrećama Slonić je poginuo na Tajlandu (Foto: AFP) Prizor koji slama srca: Našli tijela 11 slonova, poginuli su spašavajući mladunče

Policija istražuje slučaj iznenadne smrti mlade Janne Rasskazove rodom iz Ukrajine koja je preminula nakon što se srušila pred prijateljima u svom domu u Moskvi.

Kako je otkrio njezin prijatelj koji je u vrijeme njezine smrti bio s njom u kući, bivši Playboy model prethodno je tulumario nekoliko dana, a zatim je zamolila svog doktora iz privatne klinike da ju liječi kod kuće.

Navodno je atraktivna Janna u to vrijeme bila na vitaminskom detoxu koj je popularan i među svjetskim facama te je uzimala razne lijekove koji su se pokazali kobnima.

Prema izjavama bliskog prijatelja, DJ-ica je prvo zaspala, no probudio ju je s još jednom bliskom prijateljicom kada je shvatio da "jako čudno diše".

Janna se dignula iz kreveta i krenula prema kuhinji, no na putu se počela gušiti te se srušila. Liječnici su kasnije mogli samo proglasiti smrt.

Iako se šuška kako je do smrti došlo usred uzimanja "nespojiih lijekova", policija još nije dala službeni izvještaj.

To se dogodilo prošle nedjelje. Počivala u miru! 

Hrvatica za kojom uzdišu brojni muškarci pokazala lice bez trunke šminke