Tania Mallet preminula je u 78. godini života u Velikoj Britaniji.

Galerija


Britanska glumica Tania Mallet, poznata i kao jedna od najljepših Bondovih djevojaka, preminula je u 78. godini života.

Gledatelji Taniju najbolje pamte kao Tilly Masterson iz filma "Goldfinger" o tajnom agentu Jamesu Bondu, kojeg je u tom dijelu utjelovio Sean Connery.

Vijest o njezinoj smrti objavljena je na službenom profilu Jamesa Bonda na Twitteru, zajedno s izrazom sućuti obitelji.

"Jako nas je rastužila vijest da je Tania Mallet, koja je glumila Tilly Masterson u 'Goldfingeru', preminula. Naše su misli s njezinom obittelji i prijateljima u ovim tužnim trenucima", stoji u objavi.

Tania je bila sestrična glumice Helen Mirren, koja je nedavno izjavila kako joj san glumiti negativku u serijalu o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu.

Tania je 1957. godine počela raditi kao model sa samo 16 godina i postala je jedno od najprepoznatljivijih lica britanske modne scene između kasnih 50-ih i ranih 60-ih godina.

Iako je filmska uloga u "Goldfingeru" bila jedina koju je snimila, uspjela je impresionirati javnost. No nakon toga odlučila se vratiti u modne vode.

"Snimanje filma bilo je zanimljivo iskustvo, ali oduvijek sam se osjećala udobnije u manjem studiju, samo s fotografom i asistentom. Uz to, bila sam jako iscrpljena i nisam mogla zamisliti da tako živim, imala sam i brojna ograničenja. Na primjer, nisam smjela jahati kako ne bih doživjela nesreću, nisam smjela putovati u inozemstvo i slično", izjavila je jednom prilikom.

Ovako to izgleda kad se slavna slatkica pretvori u seksi zavodnicu, a nedavno je proslavila 50. rođendan!