Nećakinja Toni Braxton, 24-godišnja Laureen Braxton preminula je od posljedica srčanih problema.

Galerija


Nećakinja slavne pjevačice Toni Braxton, 24-godišnja Lauren Braxton preminula je od posljedica srčanih problema, prenosi Daily Mail.

Vezani članci Toni Braxton i Birdman (Foto: John Nacion/Press Association/PIXSELL) Zaručili su se nakon 17 godina prijateljstva, pa prekinuli, no čini se kako je pala pomirba Ilustracija (Foto: Frank May/DPA/PIXSELL) Pronađen "sveti gral" mršavljenja? Prva tableta koja ne uzrokuje probleme sa srcem

Lauren, koju su prijatelji i obitelj zvali Lolo, pronađena je bez ikakvih znakova života u svom domu u Marylandu. Hitna pomoć stigla je na poziv prijateljice koja ju je pronašla u vrlo kratkom roku, no mogli su samo ustanoviti kako joj ne mogu pomoći jer nije reagirala na podržaje.

Lauren je bila kći Toninog brata, tekstopisca Michaela Conrada Braxtona mlađeg koji je za TMZ izjavio kako su uzrok smrti srčani problemi, no nije naveo detalje.

Michael je poznat i po pojavljivanju u reality showu "Braxton Family Values" zajedno s Laureninom sestrom Ashlee, međutim ona nije sudjelovala. Nije poznato čime se bavila za života.

"Lolo mi je bila više od nećakinje, bila mi je kći. Ja, moj sin i suprugu smo zaista slomljena srca", napisala je u izjavi za Daily Mail Laurenina teta Traci.

51-godišnju Toni tužna vijest o smrti nećakinje dočekala je u Trinidadu i Tobagu na poslovnom putu, a dosad se nije oglasila komentarom.

Evo kako danas izgleda zvijezda filma "Harry Potter": Odrasla je u pravu ljepoticu koju bi malo tko prepoznao!