Nećakinja Toni Braxton, 24-godišnja Laureen Braxton preminula je od posljedica srčanih problema.

Galerija


Nećakinja slavne pjevačice Toni Braxton, 24-godišnja Lauren Braxton preminula je od posljedica srčanih problema, prenosi Daily Mail.

Vezani članci Slika nije dostupna I njima su se milijuni istopili! Ove zvijezde našle su se pred bankrotom Slika nije dostupna BORBA ZA ŽIVOT Omiljene zvijezde proživljavljavaju pravu životnu dramu

Lauren, koju su prijatelji i obitelj zvali Lolo, pronađena je bez ikakvih znakova života u svom domu u Marylandu. Hitna pomoć stigla je na poziv prijateljice koja ju je pronašla u vrlo kratkom roku, no mogli su samo ustanoviti kako joj ne mogu pomoći jer nije reagirala na podržaje.

Lauren je bila kći Toninog brata, tekstopisca Michaela Conrada Braxtona mlađeg koji je za TMZ izjavio kako su uzrok smrti srčani problemi, no nije naveo detalje.

Michael je poznat i po pojavljivanju u reality showu "Braxton Family Values" zajedno s Laureninom sestrom Ashlee, međutim ona nije sudjelovala. Nije poznato čime se bavila za života.

"Lolo mi je bila više od nećakinje, bila mi je kći. Ja, moj sin i suprugu smo zaista slomljena srca", napisala je u izjavi za Daily Mail Laurenina teta Traci.

51-godišnju Toni tužna vijest o smrti nećakinje dočekala je u Trinidadu i Tobagu na poslovnom putu, a dosad se nije oglasila komentarom.

Evo kako danas izgleda zvijezda filma "Harry Potter": Odrasla je u pravu ljepoticu koju bi malo tko prepoznao!