Neizmjerna tuga

Posrnula glumica i bivša miljenica Hollywooda suočava se s teškim gubitkom: ''Srce mi se slama''

Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (FOTO: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) +0 Tara Reid (FOTO: Profimedia) - 3 Galerija

Tara Reid iznenada je izgubila majku Donnu Reid.

Posrnula glumačka zvijezda, nekadašnja holivudska miljenica Tara Reid, proživljava teške dane nakon što je njezina majka Donna, s kojom je bila posebno bliska, iznenada preminula.

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) posrnula glumica Nekad je bila seks-bomba, a sada svojim golišavim fotkama zabrinjava javnost, no ona tvrdi da je sve u redu

Tara je tužnu vijest podijelila na svom službenom profilu na Instagramu s pratiteljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Reid (@tarareid) on

"Danas je jedan od najtužnijih dana u mom životu. Moja majka Donna Reid upravo je preminula. Srce mi se slama – koga ću zvati svaki dan, što da radim? Prije dvije godine izgubila sam oca i nisam nikad osjećala ovakvu bol. Sada sam ostala i bez mame. No sigurna sam da su ponovno zajedno. Mama i tata, volim vas. Počivajte u miru, vaša djevojčica Tara", napisala je glumica u emotivnom statusu.

"Drži se djevojko, žao mi je zbog tvog gubitka", "šaljem ti svoje molitve", "živjet će u tvom sjećanju zauvijek", samo su neki od komentara obožavatelja koje je ova vijest također rastužila.

Tara Reid prije samo dva mjeseca pojavila se u društvu majke na premijeri svog novog filma u Los Angelesu, kada joj je pomogla pri kretanju u invalidskim kolicima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene