Tara Reid iznenada je izgubila majku Donnu Reid.

Galerija


Posrnula glumačka zvijezda, nekadašnja holivudska miljenica Tara Reid, proživljava teške dane nakon što je njezina majka Donna, s kojom je bila posebno bliska, iznenada preminula.

Vezani članci Tori Spelling (Foto: Profimedia) Ne miri se s iznenadnom smrti prijatelja: Zvijezdu serije ''Beverly Hills'' uhvatili u suzama i tužnog pogleda Američka pita (Foto: Screenshot) Film koji je rušio sve tabue: Možete li vjerovati da smo ove scene gledali prije 20 godina?

Tara je tužnu vijest podijelila na svom službenom profilu na Instagramu s pratiteljima.

"Danas je jedan od najtužnijih dana u mom životu. Moja majka Donna Reid upravo je preminula. Srce mi se slama – koga ću zvati svaki dan, što da radim? Prije dvije godine izgubila sam oca i nisam nikad osjećala ovakvu bol. Sada sam ostala i bez mame. No sigurna sam da su ponovno zajedno. Mama i tata, volim vas. Počivajte u miru, vaša djevojčica Tara", napisala je glumica u emotivnom statusu.

"Drži se djevojko, žao mi je zbog tvog gubitka", "šaljem ti svoje molitve", "živjet će u tvom sjećanju zauvijek", samo su neki od komentara obožavatelja koje je ova vijest također rastužila.

Tara Reid prije samo dva mjeseca pojavila se u društvu majke na premijeri svog novog filma u Los Angelesu, kada joj je pomogla pri kretanju u invalidskim kolicima.