Kylie Rae Harris izgubila je život u automobilskoj nesreći u Novom Meksiku.

Galerija


Američka pjevačica Kylie Rae Harris izgubila je život u tragičnoj prometnoj nesreći u Novom Meksiku, u kojoj je osim nje poginula i 16-godišnja djevojka.

30-godišnja Kylie putovala je na glazbeni festival u Taosu kada se dogodila nesreća. Policija je potvrdila kako je svemu kumovao alkohol, no nisu objavili tko je točno bio pod njegovim utjecajem. U nesreći su sudjelovala tri vozila, Kylieno, vozilo kojim je upravljala 16-godišnja djevojka i još jedno čiji je vozač prošao bez ozljeda.

Nekoliko sati prije nesreće Kylie je na društvenim mrežama s obožavateljima podijelila priču kako ostaje bez goriva, no ono što je zapravo zastrašujuće je njezina posljednja priča na profilu na Instagramu u kojoj je pričala koliko je njezinih rođaka poginulo u nesrećama točno na području kojim je i ona sama u tom trenutku vozila.

"Na putu sam u Taos, nastupam na festivalu. Volim taj festival, za one koji ne znaju moji baka i djeda su živjeli ovdje, moj ujak još uvijek živi, ali doslovno svi moji rođaci koji više nisu živi, uključujući i mog oca, svi su živote izgubili na ovim cestama. Pomislili biste, pošto vozim gotovo 12 sati, da sam umorna i iscrpljena, ali nekoliko posljednjih sati vozim kroz planine, prisjećajući se kako sam se kao djevojčica vozila na stražnjem sjedalu očeva automobila i kako mi je to bilo najbolje", rekla je Kylie.

Tužnu vijest potvrdio je njezin glasnogovornik za Billboard.

"Slomljenog srca potvrđujem vam da je Kylie Rae Harris izgubila život u automobilskoj nesreći. Nemamo drugih detalja koje možemo podijeliti s vama te obitelj moli za privatnost u ovim trenucima. Svi koji su poznavali Kylie znaju koliko je voljela svoju obitelj i koliko je iznad svega voljela glazbu", izjavio je.

Iza Kylie je ostala 5-godišnja kći. 

Izazovnu glumicu zvali su najseksi ženom svijeta, no pojavila se konkurencija: Koja je crnka ljepša?