Preminula je glumica Edith Gonzalez poznata po svojim ulogama u meksičkim sapunicama.

Galerija


Meksička glumica Edith Gonzalez preminula je u 55. godini, javljaju svjetski mediji.

Vezani članci Roxette (Foto: AFP) Kolega se emotivnom objavom oprostio od Marie: "Bila si najbolji mogući prijatelj posljednjih 40 godina" Diahann Carroll (Foto: IMDB) Zvijezda legendarne serije "Dinastija" izgubila je bitku s bolešću u 85. godini

Edith je preminula nakon trogodišnje borbe s rakom jajnika. Vijest o njezinoj smrti potvrdila je njezina glumačka kolegica Leticia Calderon, poznata po ulozi Esmeralde. Edith je iza sebe ostavila supruga Lorenza Margaina i kćer Constanzu koja ima tek 15 godina.

Hrvatskoj publici najpoznatija je po ulogama Monice u kultnoj sapunici "Divlje srce", Leonele u "Divljoj ruži", Marisabel u "I bogati plaču" i Doñe Barbare u istoimenoj sapunici.


Proslavila se ulogama u meksičkim sapunicama i filmovima. Njezina karijera započela je 1974. godine, a vrhunac slave doživjela je krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina.

Prije tri godine započela je glumičina borba s rakoj jajnika, a u međuvremenu je prošla i kroz nekoliko teških operacija limfnih čvorova. 

Fotografi uhvatili glumicu u društvu kćeri koju rijetko viđamo, a mnogi sve dosad nisu ni znali kako izgleda