Prva Lois Lane

Preminula zvijezda originalnog "Supermana": Ni najteže životne nedaće nisu je slomile...

Margot Kidder (Foto: Profimedia) - 3 Margot Kidder (Foto: Profimedia) - 3 Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Kidder (Foto: Profimedia) - 3 Margot Kidder (Foto: Profimedia) - 2 +0 Margot Kidder (Foto: Profimedia) - 1 Galerija

Margot Kidder preminula je u dobi od 69 godina u svom domu.

Glumica Margot Kidder, koja se proslavila ulogom Lois Lane u izvornom "Supermanu", preminula je u nedjelju, piše Daily Mail. U sedamdesetim i osamdesetim godinama zajedno s filmskim partnerom Christopherom Reeveom glumila je u četiri filma o kultnom superjunaku. Margot je preminula u dobi od 69 godina, u svom domu u Montani, a uzrok smrti se ne zna.

Pogledaj i ovo showbuzz Žute minute VIDEO Slava ih dovela do samog ruba ludila - Biste li vi izdržali?

Ono što je poznato jest da se Margot borila s bipolarnim poremećajem, o čemu je otvoreno pričala. Najteža faza bolesti zadesila ju je 1996. godine, nakon što je imala slom živaca te je nestala na četiri dana. Ubrzo su je pronašli vlasnici kuće u Los Angelesu, boravila je u njihovom dvorištu.

Odveli su je u bolnicu gdje je neko vrijeme hospitalizirana. Oporavila se i kroz sljedeće godine vratila glumi. Glumu nikad nije napustila pa je tako ove godine izašao film "The Neighborhood", što je posljednji projekt na kojem je radila.

Margot Kidder (Foto: Profimedia) - 2 Margot Kidder (Foto: Profimedia) - 2 Foto: Profimedia

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene