Margot Kidder preminula je u dobi od 69 godina u svom domu.

Galerija


Glumica Margot Kidder, koja se proslavila ulogom Lois Lane u izvornom "Supermanu", preminula je u nedjelju, piše Daily Mail. U sedamdesetim i osamdesetim godinama zajedno s filmskim partnerom Christopherom Reeveom glumila je u četiri filma o kultnom superjunaku. Margot je preminula u dobi od 69 godina, u svom domu u Montani, a uzrok smrti se ne zna.

Vezani članci Slika nije dostupna Traileri koji su bili bolji od samih filmova Slika nije dostupna Skamenjeni piloti u šoku - Pored njihova zrakoplova proletio je čovjek!

Ono što je poznato jest da se Margot borila s bipolarnim poremećajem, o čemu je otvoreno pričala. Najteža faza bolesti zadesila ju je 1996. godine, nakon što je imala slom živaca te je nestala na četiri dana. Ubrzo su je pronašli vlasnici kuće u Los Angelesu, boravila je u njihovom dvorištu.

Odveli su je u bolnicu gdje je neko vrijeme hospitalizirana. Oporavila se i kroz sljedeće godine vratila glumi. Glumu nikad nije napustila pa je tako ove godine izašao film "The Neighborhood", što je posljednji projekt na kojem je radila.

Margot Kidder (Foto: Profimedia) - 3
Margot Kidder (Foto: Profimedia) - 2 Foto: Profimedia