Galyn Gorg proslavila se u serijama "Princ iz Bel-Aira" i "Twin Peaks", a umrla je od karcinoma.

Galerija


Glumica Galyn Gorg, koja je poznata po ulogama u seriji "Princ iz Bel-Aira" i filmu "RoboCop 2", preminula je u 55. godini života. 

Vezani članci Slika nije dostupna Gdje su danas zvijezde serije Princ iz Bel Aira? Slika nije dostupna Sjećate se Carltonovog popularnog plesa? I dalje je u super formi!

Galyn je imala karcinom, a njezina obitelj obavijestila je javnost da je umrla u utorak, samo dan prije svog 56. rođendan. Istaknuli su kako je Gorg bila velikodušna i draga na stranici GoFundMe, na kojoj prikupljaju novac za troškove njezina sprovoda. 

"Galyn Gorg bila je veliki dio naše obitelji, značila je jako puno svakome od nas. Dijagnosticirali su joj rak koji se proširio po cijelom njezinu tijelu i plućima. Doktori su rekli da ima samo nekoliko dana ili tjedan dana života i nakon što je ostala optimistična i svi smo se molili za čudo, nažalost je preminula. Nismo znali koliko je bila bolesna i dijagnoza je za nas bila šok. Bez razmišljanja smo kupili karte za Oahu, gdje je dobivala tretman. Potrošili smo puno novca i vremena i sada trebamo donacije za sprovod. Svaku donaciju jako cijenimo", napisala je glumičina obitelj. Dosad su prikupili 2000 dolara. 

Galyn je bila poznata i po ulozi u seriji "Twin Peaks" i drami o superherojima "M.A.N.T.I.S.". Osim glumom bavila se i produkcijom i plesom. 

 

On ima 25, a ona 61 godinu: Svog mlađahnog dečka povela je na susret s bivšim mužem